25.10.11

Πινέλα Sigma: New Synthetic Precision Kit




Για αλλη μια φορά η εταιρεία Sigma καινοτομεί! Mετά το Synthetic Kabuki Kit τωρα έβγαλε το Synthetic Precision Kit! Πρόκειται για 4 πινέλα - μικρογραφίες αυτών απο το Kabuki Kit, τα οποία υπόσχονται ένα flawless αποτέλεσμα! Mόλις τα είδα στο video της TiffanyD ήξερα πως επρεπε να τα παρω!!! (Αχ αυτή η ΤiffanyD τι μου κάνει!!! lol)



Τα 4 αυτά πινέλα είναι φτιαγμένα απο απίστευτα απαλές συνθετικές τρίχες και εχουν κατασκευασθεί έτσι ώστε να μιμούνται τα δάχτυλα! Με τα πινέλα αυτά η Sigma υπόσχεται ενα αψευγάδιαστο μακιγιάζ, αφου χαρη στον σχεδιασμό τους, μπορουν να φτασουν και στα πιο δυσκολα σημεια (οπως για παραδειγμα γυρω απο την μύτη, κοντα στο ματι κτλ.), και να προσφέρουν ενα HD αποτέλεσμα!



To Sigma P80 (Precision Flat) είναι το πινέλο που εχει τελείως ίσιο τελείωμα. Το πινέλο αυτο ειναι τελειο για την κάλυψη ατελειών οπως σπιράκια, πανάδες κτλ. Mε ταμποναριστές κινήσεις βοηθάει ωστε το concealer να καλύψει την οποια ατέλεια επιθυμειτε και επίσης, μπορειτε μετά να βαλετε πουδρα με το ιδιο πινέλο ακριβως στην επιφάνεια που θελετε.


Το Sigma P82 (Precision Round) με το καμπυλωτό τελείωμα μοιάζει ακριβως σαν την ακρη των δαχτύλων! Το συγκεκριμένο πινέλο ειναι τέλειο για την εφαρμογή των eyeshadow primers, paintpots καθως και ολων των σκιών σε κρεμμώδη υφή.


Το Sigma P84 (Precision Angled) ειναι το πινέλο με το καμπυλωτό τελείωμα που ειναι το ιδανικό για contouring. Contouring στα πλάγια της μύτης, ακριβες contouring στα μαγουλα καθως και για την εφαρμογή highligher στα μηλα του προσώπου ή κατω απο το φρύδι.




Τέλος το Sigma P86 (Precision Tapered) είναι ιδανικο για την εφαρμογή του concealer κατω απο τα μάτια, γύρω απο τη μυτη κτλ. Το κωνικο του σχήμα μπορει και φτανει και στα πιο δυσκολα σημεια. Αλλη μια τέλεια εφαρμογή αυτου του πινέλου, ειναι το "καθάρισμα" του εντονου κραγιον (oπως π.χ. κόκκινου) γυρω απο το στομα με λιγο concealer!



Στο video αυτό, μπορείτε να δείτε ακριβώς τις χρήσεις των πινέλων αυτων της Sigma.


Συγκριση των πινελων F80 και Ρ80 της εταιρείας Sigma
 
Συγκρίνοντας τα πινέλα F80 και Ρ80 μπορείτε να δείτε ποσο πιο μικρά σε σχέση με τα Sigmax Kabuki ειναι! Πραγματικα ειναι ειναι μια σκετη γλύκα!!
Τα πινέλα αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε είτε μεμονομένα ($14 το ένα), ή και τα 4 μαζι σαν σετ (Synthetic Precision Kit) ($49) οπου κερδίζετε $7. Επίσης υπάρχει και η προσφορά του ολοκληρωμένου σετ Sigmax (Synthetic Essential Kit) στο οποιο παίρνετε τα 4 Κabuki και τα 4 Precision πινέλα για $99 (κερδίζετε δηλαδή $21!).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το discount code: MAX2011 για να έχετε 10% έκπτωση!

Και αυτή η παραγγελία μου απο την Sigma ήταν πολύ γρήγορη χωρίς πρόβλημα με το τελωνείο! Έκανα την παραγγελία στις 10 Οκτωβρίου και την παρέλαβα στις 19 Oκτωβρίου!!! Χρησιμοποίησα τον κωδικό της έκπτωσης, οποτε πλήρωσα για το Synthetic Precision Kit $44.10 και τα μεταφορικά ήρθαν στα $11.39. Και φυσικά, αφου εκανα αγορά ανω των $30, πηρα και δωρο ένα πινέλο Ε25!

Ποιά είναι η γνωμη σας για τα καινούργια πινέλα της Sigma?


12 comments:

Krista είπε...

Geia sou Christina! An skopeueis na pareis k ta pinela ths Samantha Chapman (pixiwoo), plz kane mia sugkrish me ekeina ths sigma :)

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Πώς σου φαίνονται στην εφαρμογή;;; Είναι must-have; Σκέφτομαι να αγοράσω το πλήρες σετ ($99) οπότε θα χρειαστώ τον κωδικό σου.

Unknown είπε...

@Krista
Θέλω να δοκιμάσω τα πινέλα της Samantha, αν και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη με αυτα της Sigma... Ισως αργότερα δοκιμάσω μερικά για να τα συγκρίνω και σίγουρα θα κανω σχετικό post!! ;)

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Στην εφαρμογή ειναι τέλεια! Πολυ απαλά και πραγματικά κανουν αυτο που υπόσχονται! Βοηθουν στο τελειο blending σε ολες τις γωνιες και τα δυσκολα σημεια του προσώπου! Για μένα το P84 και το Ρ86 είναι σιγουρα must haves!!!! To P86 κανει την εφαρμογή του concealer παιχνιδάκι! Προσωπικά βεβαια μου αρεσουν και τα 4 γιατί ειναι τοσο γλυκά και ομορφα, συν το οτι εχουν πολλες εφαρμογες και χρήσεις! Ο κωδικός μου ειναι μέσα σε ολα τα links στο post μου. Κανε κλικ σε αυτο που θελεις να αγοράσεις και ειναι μέσα! Σ'ευχαριστώ πολύ! Μολις τα παρεις θελω να μου πεις εντυπωσεις!! ;)

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Για να μην κάνω καμιά γκάφα: εννοείς ότι εάν πατήσω στη φωτογραφία κάτω από τη φράση σου "Ποιά είναι η γνωμη σας για τα καινούργια πινέλα της Sigma?", οπότε και θα συνδεθώ με την ιστοσελίδα της Sigma, αυτομάτως θα συνδεθώ με τον κωδικό σου;;; Ή μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;Αλίμονο...

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Οπου και να πατήσεις μεσα στο post θα πας μέσω του κωδικου μου. Αλλα αν θελεις να εισαι σιγουρη, ο κωδικό μου είναι
http://www.sigmabeauty.com/?Click=12946

Πολλα φιλάκια x

Ioanna G είπε...

Το P86 το θέλω!! Θα το βάλω στην christmas wishlist! :D

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Thanks Χριστίνα, όταν τα παραλάβω θα σου πω. Btw Mac, Sephora κλπ έχουν πάλι εκπτώσεις (-25%) μέχρι και το Σάββατο...Σκοπεύω να ρίξω μια ματιά και ελπίζω να συγκρατηθώ...

Stella είπε...

Αυτα τα sigma πινελα ειναι τοσο καλα? τα βλεπω συνεχεια...
Miss Starshiny

makeupbymarias είπε...

oh la la!! δεν τα εχω τσεκαρει ακομα αλλα μαλλον κατι θα παρω για τα Χριστουγεννα...Φαινονται πολυ καλα... χμ....μπαινω sigma τωρα

vicky!!! είπε...

Γεια σου Χριστινα!!!οταν βρηκα το site σου εμαθα παρα πολλα πραγματα!!!εχεισ πολυ ωραια θεματα!θα ηθελα να σε ρωτησω για τα πινελα της sigma.τα εχω παραγγειλει εδω και 18 ημερες και δεν μου ερχουν ερθει ακομη...εσενα σου εχουν ποτε καθυστερησει τοσο πολυ???ο ταχυδρομος τα φερνει?εχω αρχισει και ανησυχω....

Unknown είπε...

@vicky!!!
Γεια σου! Τα πινελα ερχοντα παντα σχετικα γρηγορα. Νομίζω οτι το περισσοτερο που εκαναν να ερθουν σε μένα ήταν 12 μέρες. Θα σου προτεινα να επικοινωνήσεις μαζι τους. Ειναι πολυ εξυπηρετικοί με αψογο customer service και σιγουρα θα σε βοηθησουν! :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive