16.12.11

Top 5 Christmas Gifts!

Tα Χριστούγεννα και τα γενέθλιά μου είναι δυο γιορτές που προσπαθώ να πάρω καποια ακριβά πραγματα που έχω στο wish list μου. Είτε τα ζητάω σαν δώρο ή αν μαζέψω καποια χρήματα
τα αγοράζω μόνη μου για τον εαυτό μου! Μερικά απο τα παρακάτω τα έχω αγοράσει σε προηγουμενα Χριστούγεννα, αλλά ακόμη πιστεύω οτι είναι απο τα top δώρα για τις γιορτές! Ξεκινάμε λοιπόν!

No.1 - Clarisonic

Clarisonic

To Clarisonic το αγόρασα πέρυσι για τα Χριστούγεννα και πραγματικά το λατρεύω!!! Eίναι απίστευτο για το δέρμα μου και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του!! Είχα σταματήσει να το χρησιμοποιώ για ένα διάστημα λογο της ακμής που ειχα βγάλει, αλλά εδώ και ένα μήνα άρχισα να το ξαναχρησιμοποιώ και πρεπει να ομολογήσω.... I'm in love!!

Clarisonic Plus


Εγω αγόρασα το Clarisonic Plus που εχει κεφαλή για το πρόσωπο και για το σώμα (δείτε σχετικό post εδώ). To είχα αγοράσει απο το site www.feelunique.com και μου κόστισε €218 χωρίς μεταφορικά. Τώρα ομως το Feelunique αύξησε για καποιον λόγο τις τιμές του και τωρα το Clarisonic Plus κοστίζει €223.75!

Ανακάλυψα ομως ένα άλλο website το οποίο έχει καλυτερες τιμές και δωρεαν μεταφορικά!! Το site αυτο λέγεται LookFantastic το οποίο έχει πολύ καλές μάρκες, σε αρκετά καλές τιμές και φυσικά το καλύτερο είναι οτι δεν πληρώνεις τιποτα για τα μεταφορικά! Σ'αυτό λοιπόν το site, βρηκα οτι το Clarisonic Mia το πουλάνε για €143 και το Clarisonic Plus κοστίζει €213 (πιο φθηνά απ'οτι το πηρα και εγώ!!!)!

Clarisonic Mia in pastel colours


Αν ενδιαφέρεστε, τώρα το Clarisonic Mia βγαίνει και σε διάφορα παστέλ χρώματα οπως παστέλ πράσινο, ροζ, μωβ, μπλε και κίτρινο που φαίνονται τόσο ομορφα!!!

Clarisonic Mia - Poppy Red
Το καινούργιο Clarisonic Mia που βγήκε ονομάζεται Poppy Red και έχει ένα ομορφο κοκκινο χρώμα σαν την παπαρούνα! Τελειο για τις γιορτές!


Clarisonic Plus - Limited Edition Paisley
Tέλος εχει βγει και ένα ακόμη σχέδιο για το Clarisonic Plus το οποιο ειναι Limited Edition και ονομαζεται Paisley. Aυτο μπορειτε να το βρειτε στο LookFantastic για €213 ή μπορείτε να το αγοράσετε απο το FeelUnique για €223 (αλλα το 50% απο τα κέρδη θα δωθουν σε φιλανθρωπικό σκοπό για τον καρκίνο του μαστού).

Οποιο χρώμα και αν διαλέξετε πάντως, είμαι σίγουρη οτι θα το ευχαριστηθείτε οπως και εγώ και θα δείτε διαφορά στο πρόσωπό σας!



No.2 - GHD IV Styler
GHD IV Styler

Αυτό ήταν το δώρο του άντρα μου πρόπερσι τα Χριστούγεννα και πραγματικά μου εχει αλλάξει την ζωη!!! Τώρα μπορω να φτιάχνω τα μαλλία μου πάρα πολύ γρήγορα! Μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου, να τα κάνεις μπούκλες ή κυματιστά! Πραγματικά ειναι τέλειο! Εγω το έχω 2 χρόνια τωρα και δεν εχει πάθει τίποτα!! Επίσης, ισιώνει τα μαλλιά με την πρώτη φορά και δεν χρειάζεται να το ξαναπερνάς και να ταλαιπωρείς ετσι περισσοτερο τα μαλλιά σου! Το απλό GHD IV Styler μπορείτε να το βρείτε στο LookFantastic για €98.

GHD Mini Styler
 
GHD Gold Max Styler

Yπάρχει και mini (€98) και gold max styler (€141) αν έχετε πολύ κοντά ή πολύ μακριά μαλλιά αντίστοιχα.

Τέλος εχουν βγει και δυο Limited Edition σχεδια.

GHD Pink Orchid - Limited Edition
To GHD Pink Orchid - Limited Edition το οποίο έχει ροζ plates και έρχεται με δυο πιαστράκια για τα μαλλια, ένα plate guard και ένα πολύ ομορφο heat resistant clutch bag για να το βολεύετε! Very Pretty!
Αυτό το μοντέλο μπορείτε να το αγοράσετε απο το LookFantastic για €135.

GHD Scarlet Collection - Limited Edition

Και το τελευταιο μοντέλο που βγήκε πιο πρόσφατα ειναι το GHD Scarlet που έρχεται σέ ενα εντονο κοκκινο χρώμα. Και αυτο ερχεται με δυο πιαστράκια για τα μαλλια, ένα plate guard και ένα κόκκινο heat resistant clutch bag για να το βολεύετε. Και αυτο μπορείτε να το βρείτε στο LookFantastic για €151.




No.3 -Watches

Michael Kors Resin Chronograph Watch

Τρελαίνομαι για ρολόγια..! Πιστεύω οτι ειναι το τελειο αξεσουαρ για κάθε ντυσιμο! Πρόπερσι έκανα δώρο στον εαυτό μου αυτο το ρολόι για τα γενέθλιά μου! Γενικά μου αρέσει πολύ το στυλ του Michael Kors και αυτο το ρολοι ειναι τελειο! Πάντα τραβάει τα βλέμματα και συχνά με ρωτάνε απο που το πηρα κτλ. Aν ενδιαφέρεστε για αυτο το ρολόι ο κωδικός του είναι ΜΚ5235 και μπορείτε να το βρείτε στο asos.com για €267.65 χωρίς μεταφορικά.

Michael Kors Rose Gold Watch

Φέτος λοιπόν το δώρο που αγόρασα στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα ειναι αυτο το ρολόι!! Το παρήγγειλα απο το asos.com για €321.46.  Ειναι πανέμορφο! Με διαφανές μπρασελέ, rose gold λεπτομέρειες και η στεφάνη ειναι στολισμένη με ημιπολύτιμους λίθους! 

Φυσικά υπάρχουν και άλλα ρολόγια διαφορετικών σχεδιαστών και εταιρειών που ειναι εξίσου πολύ ομορφα! Μια βόλτα απο τα site asos.com ή watchshop.com και ειμαι σίγουρη οτι θα βρείτε κατι που θα σας αρέσει! ;)


No.4 - Pandora jewelry


Pandora charm bracelet
Αχ ενα Pandora bracelet είναι στην wish list μου εδώ και καιρό...!! (Λες να στείλω αυτο το post στον άνδρα μου 'κατα λάθος', μηπως και παρει καμιά ιδέα???? lol). Τα charms της Pandora ειναι τόσο όμορφα και γλυκά! Και μου αρέσει τοσο πολύ που μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ξεχωριστό βραχιόλι!!! Καθε charm μπορεί να συμβολίζει κατι για εσένα (χωρίς αυτο να ειναι απαραίτητο) και ετσι το βραχιόλι σου να ειναι γεμάτο απο όμορφες στιγμές!



Δεν χρειαζεται φυσικά να το γεμίσεις αμέσως. Σιγα σιγα διαλέγεις το χρώμα, το σχέδιο και το χρώμα των charms και το γεμίζεις οποτε θελεις εσυ! Πιστεύω οτι το να σου ξεκινήσει κάποιος ένα τέτοιο βραχιόλι ειναι ενα απο τα καλύτερα δώρα για τα χριστούγεννα!!

Pandora charms

Έχουν βγάλει και χριστουγεννιάτικα σχέδια και τα αγαπημένα μου ειναι το χριστουγεννιάτικο δεντράκι και το έλκηθρο!

Pandora Rings

Επίσης λατρεύω τα δαχτυλίδια τους! Μου αρέσει ο τροπος που τα κανουν και μπορεις να φορεσεις 3-4 μαζι και να δημιουργήσεις και παλι το δικό σου σχέδιο! Πραγματικά πανέμορφα! Για να δείτε ολα τα σχέδια, καθώς και ποια μαγαζιά πουλανε τα κοσμήματα Pandora, επισκεφθείτε το site www.pandora.net .



No.5 - Makeup

Tώρα τα Χριστούγεννα ειναι επίσης ευκαιρία να πάρουμε καποιο προϊόν για το μακιγιάζ που ειναι πιο ακριβό απο τα συνηθισμένα! Εγώ εδώ θα σας δείξω μερικά κομμάτια που ήταν ή είναι ακόμη στην wish list μου κα πιστεύω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα δώρα για τα Χριστούγεννα!

Urban Decay Book Of Shadows Vol. IV (beautybay.com - €54.70)

Urban Decay Book Of Shadows Vol. IV
Αυτη την παλέττα την εχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό! Αλλά ακόμη δεν εχω αποφασίσει να την αγοράσω... Iσως την αγοράσω μετά τα Χριστούγεννα! ;)
H παλέττα αυτή είναι Limited Edition και περιέχει τα πάντα! Το κουτί ειναι απίστευτο με πανεμορφες πεταλούδες και εκτος απο 16 σκιες (εκ των οποίων οι 10 δεν εχουν ξανακυκλοφορήσει), περιλαμβάνει Full sized 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner, Travel sized Eyeshadow Primer Potion και Travel sized Supercurl Curling Mascara. Η καινοτομία αυτης της παλέττας βρίσκεται στο οτι εχει θέση που μπορεις να τοποθετείς το iphone σου, και να το συνδέεις με το φορητό ηχείο που συμπεριλαμβάνεται στην παλέττα!!  Επίσης έχει 10 "How-To" καρτες με quick response codes για να βρειτε τα video που σας δείχνουν πως να κανετε διάφορα looks. Ετσι τοποθετείτε το iphone στην θηκη, το συνδέετε με το ηχειο, βαζετε τον κωδικο που θελετε απο την καρτα που διαλέξατε και μπορείτε να βλεπετε το video και να αντιγράφετε και εσειs το look!!! Τέλειο δώρο!



Premium Professional Kit with Brush Roll (Sigma - €107)

Premium Professional Kit with Brush Roll

Αυτο το kit το έχω αγοράσει και ειναι πραγματικά πολυ καλό! Εχεις οτι πινέλο μπορεί να χρειαστείς για να δημιουργήσεις διάφορα makeup looks. Το σετ αυτο περιλαμβάνει 15 πινέλα, εκ των οποίων 7 ειναι για το πρόσωπο, 7 για τα μάτια και 1 για τα χείλια. Και το καλύτερο ειναι οτι μπορείτε να τα έχετε ολα τακτοποιήμένα στο brush roll, το οποίο ειναι και πολύ βολικό για τα ταξίδια. Και φυσικά ολα τα πινέλα εχουν την αψογη ποιότητα της εταιρείας Sigma.


Nars (www.narscosmetics.eu)

Nars Sheer Glow and Blush Bronzer Trio
Θελω πολύ να αγοράσω μερικα προϊόντα NARS αλλα ειναι αρκετα ακριβά, οποτε αν μαζέψω καποια λεφτα τωρα τα Χριστούγεννα μπορεί να κανω καποιες αγορές. Δυστυχώς θα χάσω την προσφορά που εχουν τωρα (και ισχύει μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2011) με δωρεαν μεταφορικά για αγορές πάνω απο €50!
Εχω ακούσει τοσο καλά λογια για το Sheer Glow foundation (€40) που πρεπει καποια στιγμή να το δοκιμάσω και αυτο!! Επισης θέλω να πάρω και το Blush Bronzer Trio που ειναι Limited Edition και περιλαμβάνει το bronzer 'Laguna', το highlighter 'Albatross' και το ρουζ 'Orgasm' (€55)!


Ποιά θεωρείτε εσεις top δωρα για τα Χριστούγεννα? Τι έχετε στην wish list σας που θέλετε απεγνωσμένα να σας φέρει ο Αη Βασίλης?



bloglovin

9 comments:

Alkistis είπε...

Χριστινα δεν ξερω ποια εκανε 1η το κακο με την urban decay (που θα την παρω χριστουγεννιατικο δωρο και σου υποσχομαι οτι θα σου στειλω mail με τη γνωμη μου)ειδα οτι το HQhair.com την εβαλε 50,48Ε το οποιο αποτι ξερω εχει δωρεαν εξοδα αποστολης και οταν ειχα παργγειλει απο κει ηταν πολυ γρηγοροι και δεν ειχα καποιο θεμα...

σημερα ηρθε και η παλετα με τις 10 υγρες σκιες της myfe!!!!! ειναι τελεια θα προσπαθησω να σου κανω ενα ωραιο mail και να στο στειλω αν θες... τα προιοντα υπαρχουν Ελλαδα απλως δεν ηρθε η παλετα ποτε...

Ανώνυμος είπε...

Ax Χριστίνα λες να ακούει ο Αη Βασίλης? γιατί αυτό το σετ με τα πινέλα της sigma πολύ θα ήθελα να το είχα.Μακάρι να ακούει και να χαρίσει σε κάθε κορίτσι οτι θέλει η καρδιά του.

Unknown είπε...

Αχ και βαχ εγώ αν ήταν να επιλέξω σίγουρα θα έπαιρνα το clarisonic και την Urban decay πακέτα!!! Το ρολογάκι σου είναι ΤΈΛΕΙΟ!!! Ο Σάντα φέτος θα μου φέρει το πιτσιρικάκι μου οπότε δεν ζήτησα τίποτα άλλο για δωράκι!!!

Ioanna G είπε...

Το clarisonic και το Nars Trio θα ήθελα γιατί έχω ακούσει τόσα καλά λόγια που θέλω να τα δοκιμάσω κι εγώ!

smugnificent είπε...

To clarisonic θα το ήθελα πολύ αλλά είναι αρκετά τσιμπημένο νομίζω πως θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό που πρότεινε η Κερασία.
Οι παλέτες της UD για μένα είναι κορυφαίες η ποιότητα των σκιών τους είναι φοβερή οπότε με ψήνει πολύ το Book of shadows λόγω και του φορητού ηχείου αλλά αντιστέκομαι γιατί δε με τρελαίνουν όλα τα χρώματα και είναι πράγματα που έχω ήδη κατά βάση

Alkistis είπε...

@smugnificent το sirius sonic το ειχε δειξει και η Χριστινα σαν dupe του clarisonic και εγω και σε φιλες που το κανα δωρο και το εχουν χρησιμοποιησει ειναι πολυ ικανοποιημενες!!! (το χρησιμοποιει και ο αντρουλης μου (επειδη μεσα εχει 2 κεφαλες μια για ευαισθητα και μια για κανονικα δερματα) και ειδα διαφορα στο προσωπό του)

όσο για την παλετα της ud οταν θα την παραλαβω εχω υποσχεθει ενα haul (καλα το ειπα Χριστινακι?) και εγω εχω καποια παρομοια/ιδια χρωματκια απο τη stila αλλα μολις την ειχα δει ειχα ξετρελαθει (η Χριστινα ξερει...) και αφου τελικα μου την παιρνουν δωρο ακομα καλυτερα!!!

Sugarenia είπε...

Να σε ρωτήσω Χριστίνα, η Clarisonic που πήρες είχε έξοδα τελωνείου;

Vicky A. είπε...

Thelw toso polu na parw ena Clarisonic!! fainetai kanei teleia douleia!!

http://beautyverse.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive