17.4.11

Sleek Makeup - Παλέττα 'Bad Girl'

Sleek Makeup: Bad Girl Palette


Η τελευταία μου αγορά απο την εταιρία Sleek ήταν η παλέττα 'Bad Girl'. Πρόκειται για μια σκούρα καπως χειμωνιατικη θα έλεγα παλέττα, που είναι τελεια για smokey looks. Η παλέττα κόστισε 7 εύρώ και ήρθε σε λιγότερο απο 7 μέρες. Τα μεταφορικά κόστισαν 7,50 ευρώ αλλα είναι σταθερά, δηλαδή όσα προϊόντα και να αγοράσεις, τόσο θα πληρώσεις παλι.

**σημείωση: H εταιρία Sleek πουλάει τώρα την παραπάνω παλέττα 8,50 ευρώ, ενω τα σταθερά μεταφορικά για ευρώπη αυξηθηκαν λιγο και τωρα είναι 9 ευρω

Η παλέττα εχει το κλασσικό μαύρο χρωμα που εχουν ολες οι παλέττες της εταιρίας Sleek:

Sleek Makeup: Bad Girl Palette

Όλα τα χρώματα της παλέττας αυτής είναι shimmery εκτός απο δυο. Το pigmentation ειναι τέλειο και η διάρκεια των χρωμάτων φανταστική!


Sleek Makeup: Bad Girl Palette

Τα swatches των παραπάνω σκιών απο αριστερά είναι:


Sleek Makeup: Bad Girl Palette


Sleek Makeup: Bad Girl Palette


Sleek Makeup: Bad Girl Palette

Αν και πιο σκούρα απ'οτι συνηθίζω, τα τελευταία 4 χρώματα είναι τα αγαπημένα μου!!! Ειναι πανέμορφα! Και εδώ θα ακολουθήσει σίγουρα post με μακιγιάζ απο την συγκεκριμένη παλέττα!

Αυτή ηταν και η τελευταία αγορα που εκανα απο το site της εταιρίας Sleek.

Ποια απο τις 3 παλέττες σας αρεσε περισσότερο: η Paraguaya, η Storm ή η Bad Girl? Εχετε να προτείνετε καποιο αλλα προϊόν απο την συγκεκριμένη εταιρία?

Benefit Cosmetics LLC

4 comments:

Unknown είπε...

Αν και έρχεται καλοκαίρι νομίζω ότι αυτή η παλέτα με κέρδισε!Τα δύο μπλε τα σπάνε αν και δύσκολα χρώματα νομίζω σε smokey θα είναι φ α ν τ α σ τ ι κ α.!Με γεια σου Χριστινούλα...να ρωτήσω αν πήρες και την Carribean?

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Πραγματικά αυτα τα δυο μπλε είναι τελεια!!
Οι επομενες παλεττες που θα αγορασω απο την Sleek θα είναι η 'Acid' και η 'Sunset'. Εχω δει στο internet μια παλεττα της Sleek που λεγεται 'Sleek i-Divine Curaçao - Caribbean Collection' (δεν ξέρω αν λες την ιδια) που είναι πολυ ωραια, αλλα οταν παω στο site δεν την βρίσκω...? Μετα απο μια ερευνα που εκανα ειδα οτι θα βγει τελικά τον Ιουλιο!! Και αυτή είναι τελεια!!!!! Σιγουρα μεσα στις αγορες του καλοκαιριού!!! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive