15.4.11

Sleek Makeup - Παλέττα 'Storm'



Άλλη μια αγορά που έκανα απο την εταιρία Sleek ήταν η παλέττα Storm. Πρόκειται για μια πιο neutral παλέττα με πιο γηινους χρωματισμούς, τελείως αντίθετη απο την παλέττα Paraguaya που ανέφερα σε προηγούμενο post (το post για την Paraguaya μπορείτε να δείτε εδώ).

Η παλέττα κόστισε 7 εύρώ και ήρθε σε λιγότερο απο 7 μέρες. Τα μεταφορικά κόστισαν 7,50 ευρώ αλλα είναι σταθερά, δηλαδή όσα προϊόντα και να αγοράσεις, τόσο θα πληρώσεις παλι.

**σημείωση: H εταιρία Sleek πουλάει τώρα την παραπάνω παλέττα 8,50 ευρώ, ενω τα σταθερά μεταφορικά για ευρώπη αυξηθηκαν λιγο και τωρα είναι 9 ευρω

Η παλέττα εχει το κλασσικό μαύρο χρωμα που εχουν ολες οι παλέττες της εταιρίας Sleek:

Sleek 'Storm' palette

Περιλαμβάνει 3 ματ χρώματα και όλα τα αλλα είναι shimmer. Είναι όλα πολυ καθημερινά χρώματα και ευκολοφόρετα. Μπορεις να δημιουργήσεις απλα καθημερινά looks για το πρωί, ή να κανεις κατι πιο έντονο για μια βραδινή έξοδο. Είναι μια πιο versatile παλέττα σε σχέση με την Paraguaya που είναι πιο ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή και λιγο πιο ιδιαίτερη θα έλεγα. Το pigmentation και σε αυτές τις σκιές είναι πολύ καλό.
   


Sleek 'Storm' palette


Τα swatches των σκιών απο αριστερα προς τα δεξια ειναι:

Sleek 'Storm' palette




Sleek 'Storm' palette




Sleek 'Storm' palette


Σίγουρα αυτή η παλέττα είναι πιο κοντά στους χρωματισμούς που εγω προτιμώ και ειμαι σιγουρη οτι θα την χρησιμοποιήσω πολύ!

Ποιά είναι η γνώμη σας για την παλέττα 'Storm' της Sleek?



3 comments:

Unknown είπε...

Christina υπέροχα χρωματάκια..και θα το ξαναπώ μου αρέσει η συσκευασία! Μετά το post σου έριξα λίγο μια ματιά στη sleek..ξετρελάθηκα με την Carribean pallete και λέω να την παραγγείλω...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

@Demi
Πραγματικά τα χρώματα είναι πολύ ομορφα! Οι επομενες αγορες μου απο την Sleek θα είναι για τις παλεττες Acid και Sunset.
Καλές αγορες λοιπον και μολις παρεις την παλέττα περιμένουμε και makeup look ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive