4.5.11

Monthly Favourites - Τα καλύτερα του μήνα Απριλίου!!!

Αυτο το μήνα ασχολήθηκα περισσότερο με την εμφανιση της επιδερμίδας μου (foundation, bronzer, highlighter, blush), και λιγότερο με τα ματια που τις περισσότερες μερες του Απριλίου ήταν πολύ φυσικά και απλα. Τα προϊόντα λοιπόν που χρησιμοποίησα περισσότερο τον μήνα Απρίλιο είναι τα εξής:

- Foundation/ Tinted Moisturiser: BB Cream, Skin79

Skin79 BB Cream

Απίστευτο προϊόν που το χρησιμοποιώ κάθε μέρα!!! Είναι τέλειο! Απλώνεται πολυ ευκολα σαν κρέμα (εγώ την απλώνω με τα δαχτυλα σαν να βάζω την ενυδατική μου κρέμα) και δίνει μια μέτρια κάλυψη σαν tinted moisturiser. Φαινεται πολυ φυσική στο δερμα σου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ΒΒ Cream δείτε το σχετικό post εδώ.


- Face Powder: Mineralize Skinfinish Natural in Medium Plus by MAC

Mineralize Skinfinish in Medium Plus by MAC

Την χρησιμοποιούσα μερικές μέρες πανω απο την BB Cream στην Τ ζώνη για να μην γυαλίζω, ή αλλες μέρες μόνη της σαν foundation. Πολύ φυσικό αποτέλεσμα!

-Bronzer: Laguna by NARS:

Laguna by NARS


Το πιο τέλειο bronzer που έχω δοκιμάσει!! (Εκτός απο το bronzer της MAC 'Golden' το οποίο μου τελείωσε :( αλλά ευτυχώς είναι απο την βασικη σειρά, οπότε σιγουρα θα το ξαναγοράσω!!) Αυτο το bronzer της NARS είναι σχεδόν τελείως ματ και δινει το πιο φυσικό χρώμα!!


-Blush:

Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα περισσοτερο τους παρακάτω συνδυασμούς:

1ος συνδυασμος:

Εβαζα πρώτα το Ο-glow by Smashbox

O-glow by Smashbox

Το O-glow είναι ένα κρεμμώδες blush το οποίο ενεργοποιείται με την θερμοκρασία του δέρματος και προσφέρει ενα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Στην αρχή είναι διαφανές.

O-glow by Smashbox

Και οταν απλωθεί με την θερμοκρασία του δέρματος αλλαζει χρωμα και γινεται ροζ.

O-glow by Smashbox

Πάνω απο αυτό έβαζα το Briar Rose by MAC απο την συλλογή Venomous Villains.

Briar Rose by MAC

Briar Rose by MAC

Πραγματικά απίθανος συνδυασμός που με αυτόν τον τροπο διαρκούσε σχεδόν ολη μέρα!!!


2ος συνδυασμος:

Βρήκα μια νέα χρήση για το paint pot 'Coral Crepe' της MAC απο την συλλογή Pret-a-Papier.

Coral Crepe by MAC

Εβαζα αυτό λοιπον σαν cream blush το οποίο είναι το τέλειο κοραλλί χρωμα τωρα για το καλοκαίρι.

Coral Crepe by MAC

Και απο πάνω έβαζα το Coralista by Benefit.

Coralista by Benefit

Coralista by Benefit

Και αυτος ο συνδυασμός είναι πραγματικά τελειος και διαρκεί!


-Highlighter: Pearl by MAC

Pearl by MAC

Για μένα ισως το καλυτερο κρεμμώδες highligher της MAC!! Απίθανη λάμψη και πολύ φυσικό αποτελεσμα που πιστεύω οτι ειναι πολύ βασικο για τα highlighter.

Pearl by MAC


- Mascara: Plus Lush by MAC

Plus Lush by MAC

Σε πολλούς δεν αρεσει αυτή η μασκαρα (και γενικότερα οι μάσκαρες της MAC), αλλα για μενα είναι μια απο τις αγαπημένες μου! Δίνει ογκο και μήκος, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και δεν 'κομπιάζει'.


- Eyeshadow Primer : Prep+Prime in Medium by MAC

Prep+Prime by MAC in Medium

Πολύ κρεμμώδες primer που νομίζω οτι αδικείται... Το προτιμώ απο το Urban Decay και απο το Too Faced!!!


- Σκιές:

Αυτο το μήνα χρησιμοποίησα περισσότερο 2 παλεττες.

Την παλέττα '6 Dashing Lassie Eye Shadows' της MAC απο τη συλλογη 'Τartan Tale'.

Tartan Tale by MAC


6 Dashing Lassie Eye Shadows by MAC

Μια απο τις καλυτερες παλεττες που έχω! Απίθανα neutral χρωματα με τα οποια μπορείς να δημιουργήσεις πολλούς συνδυασμους!

Απο αριστερα: A Dashing Lassie (F), Once Upon a Time... (VXP), Magical Mist (L), Bronze (F), Buckwheat (F) και Showstopper (M)


Και η δεύτερη παλέττα ήταν η 'Storm' by Sleek Makeup.

Storm by Sleek Makeup

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παλεττες της Sleek Makeup μπορείτε να βρειτε εδω.


-Lipgloss:

Τα lipgloss που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το μήνα ήταν τα: C-Thru, Cultured και Pink Poodle της MAC.

Απο πάνω προς τα κατω: C-Thru, Cultured, Pink Poodle

Απο αριστερά: C-Thru, Cultured, Pink Poodle

Αυτα λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μηνα Απρίλιο.

Εσας ποια ηταν τα αγαπημενα σας προϊοντα? Ποια απο τα παραπάνω σας αρεσαν?

19 comments:

teleiaaaaaaa!!eidika to smashbox...den to eixa xanadei!
m'aresei kai to pink poodle,exw ena paromoio apo thn hello kitty collection!!:)

Unknown είπε...

εγώ έχω κολλήσει με την bb cream από το post της...θέλω να την παραγγείλω αλλά έχω ενδοιασμούς πρώτον ως προς τα συστατικά της (αν τα έχεις ψάξει από θέμα επικινδυνότητας και είναι οκ ενημέρωσε μας :)) και δεύτερον ως προς το θέμα της χώρας παραγωγής (λόγω ραδιενέργειας στην γειτονική χώρα).Ίσως να είμαι και λίγο υπερβολική (και τι δεν παρασκευάζεται στην Κίνα, θα μου πείτε).Πάντως το θεωρώ φανταστικό προϊόν και σε πολύ καλή τιμή!!!

Unknown είπε...

Χριστινάκι είσαι Mac maniac e? Για το Laguna είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά το βάζω στη wishlist μου...μου άρεσε πολύ το gudgetaki της smashbox μπορείς να μου πεις από που το είχες παραγγείλει? Nice post για τα favorites of the month ήταν κατατοπιστικότατο!

evi είπε...

αα την Pearl την εχω βαλει στο ματι κ εγω εδω καιρο αλλα πηγα να την αγορασω τωρα με το 25% και ηταν sold out...next month...

Unknown είπε...

Γεια σας κορίτσια!

Γενικά ναι είμαι MAC fanatic :) αλλα χρησιμοποιώ και πολλα αλλα προϊοντα απο διαφορες μαρκες. Ετυχε αυτο το μηνα να χρησιμοποιήσω περισσότερο MAC προϊοντα!! ;P

@anda mousk
Το θέμα με τα συστατικα των καλλυντικων προϊόντων είναι τεράστιο... Πριν ένα χρόνο περίπου αποφάσισα να προσέχω παρα πολύ τι τρωω και τι χρησιμοποιώ για το σωμα μου, καλλυντικά κτλ. Χρησιμοποιούσα μονο φυτικα καλλυντικά, προσπαθουσα να είναι ολα βιολογικά, είχα γίνει μανιακή με τα συστατικά του κάθε προϊόντος και εγινα και χορτοφάγος! Το αποτέλεσμα ήταν: να πάθω μια πολυ σοβαρη δερματίτιδα στο προσωπο απο μια 'φυτική' κρεμα, και μεγαλη αβιταμίνωση και να τρεχω στους γιατρους. Απο τότε, σταματησα να κοιτάω τα παντα (εκτος απο parabens, sls και καποια αλλα βασικα συστατικά που δεν θελω να υπαρχουν σε κανενα προϊον που χρησιμοποιω)... Πιστεύω οτι παρα πολλα προϊοντα που χρησιμοποιουμε καθε μερα (οχι μονο καλλυντικα αλλα και απορρυπαντικα, σαπούνια, σαμπουαν κτλ.) εχουν καποια βλαβερα συστατικά... Αν ψαξεις σε προϊόντα απο πολυ επωνυμες εταιρίες καλλυντικών θα βρεις σιγουρα συστατικά που θεωρουνται καπως επιβλαβη ακόμη και στην ΜAC... Οπότε πραγματικά δεν το εχω κοιτάξει... Παντως αν θες μπορω να σου στείλω τα συστατικα της BB Cream να τα δεις ... :)

@vikaki24, Demi
Το O-glow της Smashbox το ειχα αγορασει απο Nordstrom, αλλα δεν σας το συνιστω γιατι εχει απίστευτα μεταφορικά και φορους! Το εχω δει οτι το εχει και το site www.kissandmakeupny.com και κανει $26. Το site αυτο έχει τωρα worldwide shipping flat rate $9.95!! Η smashbox εχει και το αντιστοιχο για τα χειλια που λεγεται O-gloss. Αλλα είδα οτι εβγαλε ένα αντίστοιχο και η Dior που λέγεται Dior Addict Lip Glow! Πολύ ωραίο προϊόν που το συνιστώ ανεπιφυλακτα!

@evi
Να την παρεις σίγουρα! Ειναι τελεια!!!

sophie είπε...

christina to paint pot ektos apo to mati nomizw oti de prepei na xrhsimopoihtai sto proswpo mias kai exei tin idiothta meta na xhrainetai sto derma kai pera apo auto meta otan vazeis to blush de deixnei fusiko alla san mpalwma.katalaves ti thelw na pw.auto to suzitisa kai me ti kopela sta mac kai ontws exei mia logikh.gia megaluterh diarkeia tha sou sunistousa na vazeis prwta ena kremwdes blush.

Unknown είπε...

@sophie
Γεια σου! Καταλαβαίνω τι λες... και εγω οταν το ειδα στο internet ειχα τους ενδοιασμούς μου. Αλλα αν το απλώσεις πολυ καλα με το που το βάλεις στο προσωπο και με το πινελο που εχεις ηδη βαλει το foundation σου κανεις τις ακρες για να εχει τελειο blending δεν φαινεται καθόλου σαν 'μπάλωμα'. Και διαρκεί απίστευτα πολύ!!! Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς ;)

Κερασία είπε...

Ta tria prwta Christina mou thelw na ta parw opwsdipote!!!! Ax me xeis kapsei!!!!!!!!!!! Alla maresei :P
De auto to Clarisonic akoma to diapragmateuomai me ton eauto mou!!!! xaxaxaxa (an thymasai apto palio post pou ekanes)
Alla mallon auta ta tria tha ta xtypisw syntoma!!!

Eva είπε...

Ψάχνω να βρω ενα καλο primer για τα ματια...
Γιατι προτιμάς το Prep+Prime της MAC απο το Urban Decay και το Too Faced???
Μπορεις να μου πεις και ποσο κοστίζει το κάθε ένα???
Σ'ευχαριστώ πολυ!!

Unknown είπε...

@eva
Το prep+prime eye by MAC είναι πολύ καλό γιατί ειναι πολύ κρεμμώδες, προσφέρει καλυψη σαν concealer (βγαινει σε 3 αποχρώσεις) και κρατάει πολυ σταθερες τις σκιές. Μου αρεσει γιατί δεν ξηραίνει τα βλεφαρά μου (οπως μερικες φορες αισθανομαι οτι κανει το primer potion by urban decay), και καλύπτει τις μικρες βλέβες που φαινονται στα βλέφαρα! Να σημειώσω εδω, οτι εχω ακουσει καποια αρνητικα σχολια απο κοπελες που εχουν παρα πολυ λιπαρα βλεφαρα. Εγω δεν εχω τοσο λιπαρα βλεφαρα, οποτε δεν μπορω να σου πω... Αν εχεις πολυ λιπαρα βλεφαρα, τοτε σου συστηνω το primer potion. Όταν χρησιμοποιώ το primer potion μου στεγνώνει τοσο πολύ τα βλεφαρα που δεν μπορω να απλώσω καλα τις σκιες (blend them)! Το Too Faced απο την αλλη είναι πιστευω καλυτερο απο το primer potion, αλλα δεν προσφέρει την καλυψη που θελω (είναι διαφανές), αλλα κραταει τις σκιες πολυ σταθερες...

Το prep+prime πρεπει να κανει γυρω στα 15ευρω (είναι καιρος που το εχω παρει και δεν θυμαμαι...)
Το urban decay primer potion το βρίσκεις στο www.beautybay.com και κανει 12.80ευρω.
το too faced shadow insurance το βρίσκεις στα sephora και κανει γυρω στα 13 ευρω.

**Το Too Faced εβγαλε ενα καινουργιο primer που λεγεται Shadow insurance Candlelight, το οποίο εχει χρωμα σαν το prep+prime και καλύπτει τις μικρες ατελειες!! Θα το παρω σιγουρα να το δοκιμάσω ;)

Unknown είπε...

@Κερασία
Αχ Κερασία μου δεν θελω να στο κανω αυτο (αν και σου αρεσει οπως λες :P)
Παντως και τα 3 αυτα προϊόντα είναι τελεια και τα αξίζουν τα λεφτα τους. Οσο για το Clarisonic είναι καλο προϊόν αλλα δεν θα το προτεινα για πολυ ευαισθητα δερματα. Αν εχεις ευαισθητο δερμα θα σου προτεινα το Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser by Liz Earle για το οποιο θα κανω review πολυ συντομα! :)

Eva είπε...

Σ'ευχαριστώ πολυ..
Με κατατόπισες πλήρως.

Κερασία είπε...

Katse giati auto sikwnei sizytisi!!! Sorry kiolas pou eimai ektos thematos, alla epeidi skopeuw na to parw syntoma na se rwtisw kati min metaniwsw meta tin agora....ti ennoeis euaisthito derma? Den exw akmi, den vgazw spyrakia, apla exw elafria afydatwsi sto derma (pou mallon arxika itan ormoniko kai twra apla elleipsi nerou...).Prin kana mina eixe to prevention mia tetoia vourtsa tis plakas kai tin pira giati eixa skasei pou den eixa to C. Kala milame oti akoma kai me autin eida diafora. To proswpo aporrofa tis kremes kalytera kai einai super katharo. To prose3e kai o antras mou! Kai prin apo auto xrisimopiousa tin ilektriki mou odontovourtsa...ara mallon tha to ante3w to C e? Den nomizw na einai pio traxy apo mia ilektriki odontovourtsa e?
Oso gia ta proionta...ta xw valei sto mati leme!!!! :P
Auto itan pou piga na parw apta MAC kai telika tin ekana me elafra logw pwlitrias (telika pira ena tis clinique, kalo einai alla fantazomai tis Mac einai kalytero)
Perimenw to review gia to allo to marafeti!
xoxo

evi είπε...

ναι οντως το pearl πρεπει να ειναι πολυ καλο. κ νομιζω εχει το καλυτερο αποτελεσμα απο τις υπολοιπες αποχρωσεις του ccb.
αα τωρα που το θυμηθηκα κ ρωτουσε καποια κοπελα πιο πανω, σαν το ρουζ της smashbox, το gel, εβγαλε και το body shop στην τελευταια του συλλογη. δεν το εχω δει απο κοντα ομως..

Demi είπε...

Χριστινάκι δεν παίζεσαι...

Μας παρουσιάζεις τόσα πολλά και καλά προϊόντα που εγώ προσωπικά τα θέλω όοοοοοολα!!
Λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ επί καθημερινής βάσης την minerilize skinfinish natural(ακριβώς τον ίδιο τόνο με τον δικό σου) και έχω μείνει κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη-ευχαριστημένη.
Καλύπτει απίστευτα(ακόμη και χωρίς make -up)οποιοδήποτε κόκκινο σημάδι ή σπυράκι ή γενικά οποιαδήποτε ατέλεια αφήνοντας ένα Mat αλλά όχι fake αποτέλεσμα..Με το make-up το μακιγιάζ γίνεται ακόμη πιο επαγγελματικό.
Το prep and prime για τις σκιές είναι κάτι σαν βάση για να απορροφά τη λιπαρότητα και να κάνει πιο σταθερή τη σκιά? Προτείνω και της Radiant το Eyeshadow base.Έχει μισή τιμή από αυτό της Mac,δε ξηραίνει τα βλέφαρα όπως επίσης βοηθάει στο να παραμένει ανέπαφο το μακιγιάζ έως και 15ώρες(χωρίς υπερβολή φοράω τη σκιά από το πρωί και το βράδυ είναι σα να έχω βαφτεί κάποια λεπτά πρίν)
Επίσης θα ήθελα να προτείνω (αν δεν έχεις πρόβλημα )και κάποια προϊόντα που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά..Πχ,το Prep and Prime Line Filler(το οποίο καλύπτει-όχι όμως έντονα-τις γραμμές έκφρασης)το οποίο το βάζω αφού τελειώσω το μακιγιάζ(κανονικά είναι για pre-makeup)
Αρκετά καλή είναι και η mascara της Cristian Dior η Diorshow η οποία δε βαραίνει τα βλέφαρα, έχει έντονο αλλά όχι ψεύτικο αποτέλεσμα καθώς επίσης η διάρκειά της είναι αρκετά μεγάλη..
Θα ήθελα να σου πώ ότι ρουζ για όλες τις ώρες έχω το Mac Mokka(δίνει με 2 κινήσεις φυσικό αποτέλεσμα αλλά με περισσότερες κινήσεις το αποτέλεσμα αυτό γίνεται ένα έντονο ρούζ για το βραδινό μακιγιάζ ;))...

Περιμένω με αγωνία και άλλες προτάσεις σου...πχ ακόμα και για ιδέες μακιγιάζ...

Φιλικά!!

Unknown είπε...

επανέρχομαι σχετικά με τα Primer...έχω δοκιμάσει το prep+prime της Mac αλλά έχω λιπαρά βλέφαρα οπότε το creasing είναι αναπόφευκτο...o UDPP είναι το μοναδικό που κρατάει τη σκιά μου ανέπαφη και στη θέση της όλη μέρα...έχει δίκιο η Χριστίνα σε αυτό που λέει στεγνώνει σε μεγάλο βαθμό θα βλέφαρα κάνει σχετικά δύσκολο το bleding και τονίζει τις μικρές γραμμούλες αλλά είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει όσον αφορά primer για λιπαρά βλέφαρα! από την άλλη μου αρέσει που είναι σχεδόν άχρωμο αφήνει μια μικρή απόχρωση γιατί πάντα θέλω να παίζω ως βασικό χρώμα σε σκιά και όχι primer! Χριστινάκι excellent review και πάλι!

Unknown είπε...

Γεια σας κορίτσια!

@Κερασία
Το σχετικό post έρχεται οποτε θα σου λυθουν ολες οι απορίες!!! ;)

@evi
Θα το κοιτάξω και εγω αυτο απο το Body Shop! Σ'ευχαριστώ που το ανέφερες!!!

@D.V.
Μου αρέσει και εμενα να ακουω και να μαθαίνω για αλλα προϊόντα! Το Mokka by MAC ακούγεται πολύ ωραίο! Σιγουρα θα το κοιτάξω την επόμενη φορα που θα ειμαι στο MAC Store!!!

@Demi
Σ'ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια!!! :)

Eva είπε...

Εχω ακόμα μια ερώτηση να σου κάνω..
Μήπως έχεις δοκιμάσει της MAC to Prep+Prime
transparent powder???
Έχω δοκιμάσει πολλές πουδρες αλλά όλες φαίνονται πολυ "πουδρέ" στο προσωπο μου ακόμα και όταν βάζω πολυ λίγο. Η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμάσει την Mineralize Skinfinish Natural,άλλα εχω ακούσει καλά λόγια για το Prep+Prime και θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σου.
Thanks..

Unknown είπε...

@eva
Ναι το εχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλο! Ειδικά τωρα για το καλοκαιρι ειναι τελειο! Δεν φαινεται οτι φορας πούδρα. Το Mineralize Skinfinish Natural φαινεται περισσοτερο στο προσωπο γιατι εχει και χρωμα και προσφέρει και καλυψη σαν foundation (εγω το χρησιμοποιώ πολλές φορες αντι για το liquid foundation - ειδικά οταν βιάζομαι!). Πάντως πριν αγοράσω το MAC prep+prime transparent powder, επειδή ήθελα να to δοκιμάσω, πηγα στο site www.thebodyneeds2.com και αγορασα ενα δείγμα για $1.79 (+μεταφορικά)και αφου είδα οτι μου αρεσε το αγορασα! Παντως την πούδρα αυτή την χρησιμοποιώ τωρα σχεδον καθε μερα και θα ειναι σιγουρα στα καλυτερα του μήνα! Φιλακια

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive