22.10.11

Massive Nail Varnish Haul!!!

Το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν η έκθεση ομορφιάς που εγινε στο Περιστέρι. Λόγω του διπλωματος της Τεχνίτριας Νυχιών που έχω, μπόρεσα να παρεβρεθω και να αγοράσω προϊόντα σε τιμές χονδρικής! Και φυσικα δεν χανω ποτέ τετοιες εκθέσεις αφου μπορεις να βρεις τις καινουργιες συλλογες, ειδικα σε βερνίκια νυχιών, σε απιστευτα χαμηλές τιμες!!! Αυτη τη φορα όμως ήταν extra special, αφου πήγα με την αγαπημένη μου φίλη Demi!

Σε αυτό το post θα σας δείξω τι αγόρασα με λιγα λογια και πολλές φωτογραφίες!

Ξεκινάμε με την CND και το Look που έχει βγάλει για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011.

CND The Look Fall/Winter 2011


CND The Look Fall/Winter 2011 Swatches



Για μενα είναι αν οχι η καλύτερη, μια απο τις καλύτερες αγορές που έκανα! Τα βερνίκια εχουν ενα απίστευτο σκουρο χρώμα! Αυτο το μπλε ειναι απιθανο και οταν μπαινει και το effect απο πάνω ειναι... out of this world!!!


Tα επόμενα βερνίκια που αγορασα ηταν απο την εταιρεία Essie.

Essie Splash of Grenadine, Mesmerize and Aruba Blue

Eχω ενα θεμα με το μπλε φετος! Δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει πολυ! Ετσι αγόρασα το Aruba Blue που το έψαχνα απο τοτε που η TiffanyD ειχε πει οτι ειναι το τελειο μπλε χρώμα! Βεβαια ανακαλυψα, λιγο αργα βεβαια, οτι ειχα ενα ακριβως ιδιο χρώμα απο την εταιρεία Flormar (δειτε εδώ), αλλα δεν πειράζει! You can never have enough blue nail polishes!!! :P Eπισης αγόρασα άλλο ενα μπλε, πιο παστελ που λεγεται Mesmerize. Γενικα με τα βερνικια της Essie ειμαι λιγο επιφυλακτική ειδικα με τα παστελ, γιατι η formula μερικές φορές ειναι δυσκολη στην εφαρμογη. Αλλα αυτο απλώνεται απιστευτα εύκολα και εχει τοσο ομορφο χρώμα! Και τελος πήρα και το Splash of Grenadine που το είχα στη Wish List, και αν και ειναι ακρως καλοκαιρινό χρώμα σιγουρα θα το φορεσω και το χειμωνα!


Απο την εταιρεία Orly αγόρασα τα ειδικα βερνίκια για σχέδια με το μακρυ πινελάκι απο την σειρα Instant Artist. Συνήθως αγοραζα απο την εταιρεια Jessica τα αντιστοιχα, αλλα ήθελα να δοκιμάσω και τα Orly και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημένη.


Instant Artist by Orly: Platinum, Platinum Glitter, Solid Gold and 24K Glitter

Τα χρώματα που αγόρασα είναι: Platinum, Platinum Glitter, Solid Gold και 24K Glitter.
 Eπίσης αγόρασα και το top coat Glosser που ειναι extra shiny!

Glosser top coat by Orly

Απο την China Glaze πήρα τα περισσότερα! Μου αρέσει πολυ σαν εταιρεία, και για το πως απλώνονται τα βερνίκια και για την ποικιλία των χρωμάτων που έχει.

China Glaze: Reggae to Riches, Twinkle Lights, Rapture and China Rouge

China Glaze: Raggae to Riches, Rapture and Twinkle Lights
Tα χρώματα που αγόρασα είναι:

Raggae to Riches που ειναι ενα τελειο duochrome μωβ/φουξια με μπλε τονους.

Rapture που ειναι ενα απιστευτο κοκκινο με ροζ τονους και πολυχρωμο shimmer. Eιχα ακουσει οτι ειναι παρόμοιο με το 180 Degrees και ετσι επρεπε να το παρω! Οι χρωματισμοι που κανει ειναι απιστευτοι! Το μονο ,που χρειαζεται 3 στρωσεις για να καλυψει τελεια το νυχι.

China Rouge που ειναι ενα true red! Ψαχνω ένα κοκκινο σαν αυτο απο τα παπουτσια του Christian Louboutin και νομιζω οτι ειναι αρκετα κοντα!!

Twinkle Lights που για μένα ειναι τα Χριστουγεννα μεσα σε ενα μπουκάλι!!! Ειναι πρασινο, κοκκινο και χρυσο glitter που μπορει να χρησιμοποιηθει πανω απο αλλο χρωμα και να το κανει πιο festive ή μονο του (με δυο στρωσεις καλυπτει τελεια το νυχι) για εκεινη την νυχτα των Χριστουγέννων που θελετε να εισαστε extra shiny!!!


Επίσης αγόρασα και το ασημι glitter crackle που λεγεται Platinum Pieces.

China Glaze Crackle polish in Platinum Pieces

Για να πω την αληθεια μου δεν εχω ενθουσιαστει με αυτο για το crackle γιατι δεν ειναι πολυ καλο, οπως φαινεται στην φωτογραφια... Θα το κοιταξω ομως και σιγουρα θα βρω τον τροπο! Δεν θα μου ξεφυγει ετσι ευκολα!!!

Απο τα Jessica πηρα το Coquette - ενα ομορφο γκρι με μωβ τονους και shimmer  και το Dangerously Dark - που για μενα ειναι το τελειο χειμωνιατικο χρώμα (βαθυ μελιτζανι).

Coquette and Dangerously Dark by Jessica

Τα βερνικια της Jessica ειναι απο τα καλύτερα! Απλωνονται ευκολα και διαρκουν απιστευτα πολυ!!
Eπιπλέον αγόρασα και την βαση που βαζω καθε φορα που βαφω τα νύχια μου, που λέγεται Restoration.

Restoration by Jessica

 Aυτη η βάση ειναι ειδικη για νυχια που εχουν καταστραφει απο εφαρμογή ακρυλικου ή gel. Ειναι πολυ καλη και ενυδατικη για τα νυχια, και αν και δεν βαζω ακρυλικό ή gel, τα βοηθάει να μην ξεφλουδίζουν! Ειναι απο τις αγαπημένες μου!

Aπο την εταιρεία Zoya δεν ειχα ξαναγοράσει και ημουνα περιέργη να δω πως ειναι τα βερνίκια τους!


Dree, Caitlin and Petra by Zoya

Αυτα τα βερνίκια ειναι τέλεια! Απλωνονται like a dream και γυαλίζουν απίστευτα! Πραγματικα δεν χρειαζονται top coat!!! Aγόρασα τα χρώματα:

Dree ενα ομορφο λαδι χρώμα που δεν ειχα κατι παρομοιο στην συλλογή μου
Caitlin ενα πολυ γλυκο λιλα παστελ χρωμα και
Petra ενα σκουρο γκρι/μωβ


Τελος ανακάλυψα και μια αλλη εταιρεία που δεν ηξερα οτι υπαρχει στην Ελλαδα και ονομάζεται Nfu-Oh.

66 and GS14 by Nfu-Oh

66 and GS14 by Nfu-Oh Swatches

To πρωτο πράγμα που κοίταξα ειναι η απίστευτη συσκευασία σε μορφή κορσέ!!! Δεν ειναι τελεια!!??? Αγόρασα το 66 που ειναι ενα πανέμορφο ανοιχτό holographic πρασινο με απιστευτους χρωματισμους και το GS14 που ειναι μαυρο με πολυχρωμα glitter.

Flower Oil in Bubble Gum by Nfu-Oh

Και με τετοια συσκευασια, δεν θα μπορουσα να μην παρω και το flower oil τους που μυριζει τσιχλοφουσκα!! Το τελειο ειναι οτι εχει χρωματιστα λουλουδάκια μεσα!! Adorable!!

Aυτά λοιπον αγορασα απο την εκθεση ομορφιάς! Ποιο σας άρεσε περισσότερο? Ποιο ειναι το αγαπημένο χρωμα για τα νυχια αυτη την περίοδο?

11 comments:

Stella είπε...

φοβερο shopping!
μου αρεσαν τα cnd, το λιλα zoya και το ασημι της jessica!
εχεις βερνικια για ολο το χειμωνα!!! (αν κ παντα θελουμε κ αλλα!)

Stella Katz είπε...

Πόπο είναι τέλεια!!! Καλά κάνεις με το μπλε και έχεις αδυναμία, είναι πολύ ιδιαίτερο χρώμα στα νύχια και είναι και της μόδας! (Συμπάσχω όπως καταλαβαίνεις) Επίσης έβαλα στο μάτι το Twinkle Lights, το θέλωωωωωωω.... Επίσης και το Dangerously Dark από τα Jessica φαίνεται σούπερ!!!

glittermeup είπε...

Teleia ola ta vernikia kai ti wraia xromata :) xo

jenny είπε...

Τέλειες αγορές! Φέτος νομίζω θα παίξουν πολύ τα μπλε χρώματα. Μου άρεσαν πολύ το Ζoya petra και το Jessica Dangerously Dark- είναι όντως το απόλυτο χειμερινό χρώμα!! Με γεια σου λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσουν όλα όμως!!!Σε ζηλεύω για τα υπέροχα χρώματα!!!!!στείλε και από εδώ κατιτίς.....καλοφόρετα!!φιλάκιαααα...

Κερασία είπε...

Το πρωί ορκίστηκα στον αντρα μου ότι δεν θα ξανααγοράσω βερνίκι για φέτος...μαλλον θα πατησω τον όρκο μου...
Εβαλα 4-5 απο τα δικά σου στο μάτι!!! ΕΚεινο το μπλε απο essie ειναι ονειρεμένο!!! Και τα zoya...και τα cnd και τα αλλα με το πινελακι....και και και....
αχ ποιος θα με σωσει απο τα χερια του Κρητικού? Θα εγκληματίσει ο χριστιανος και θα χει και δίκιο!!!
Οχι αλλο καρβουνο!!!!!! Ήμαρτον!!! Δεν με λυπάστε????
Μεγειες μεγειες!! Ειναι ολα τελεια!!

Ioanna G είπε...

Είναι όλα τέλεια!! Το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Νομίζω ότι το μπλε είναι το χρώμα του φετινού χειμώνα, όχι ότι δε θα φορέσω και άλλα χρώματα βεβαια! Συμφωνώ απόλυτα με την Κερασία, θα μας σκοτώσουν και θα έχουν και δίκιο! χαχαχα!

Y είπε...

Yperoxes epiloges, eidika ta prwta dio look me to diakritiko glitter!
Ti apisteuti siskeusasia pou exoun ta Nfu-Oh, kai to ladaki to idio, tha ta epairna mono k mono gia auto, i epipolaih ahahah :D

makeupbymarias είπε...

Χριστίνα έλεος!! Δείξε λίγο οίκτο!!! Τί θα γινει;; τρέμω καθε φορά που ανοιγω το blog σου γιατι πάλι θα προσθέσω πράγματα στην wishlist μου.. με τα softex είμαι τωρα!!!!!!τι χρώματα είναι αυτα;;;;

Unknown είπε...

ti teleia xrwmata!mou aresan ths jessica alla ola einai teleia!!

Unknown είπε...

Τι να πρωτοσχολιάσω...το holo της NFU oh θέλω και εγώ να το δοκιμάσω πολύ μετάνιωσα που δεν πήρα και το μαύρο...αχ και αυτό το λαδάκι σίγουρα θα το πάρω στην επόμενη έκθεση!!! Τα ψώνια μαζί σου ήταν απόλαυση!!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive