10.10.11

Universal Lip Glow της L'Oreal


Θα αρχίσω λέγοντας οτι στο καθημερινό μακιγιάζ μου δεν επιλέγω τα έντονα κραγιόν, γιατί τα βρίσκω πολύ high maintenance! Δεν μπορώ να κοιτάω συνέχεια αν εχω κραγιόν στα δόντια, αν εχει ξεφυγει απο το περίγραμμα ή αν πρεπει να προσθέσω κι'αλλο γιατι εχει φύγει επειδή έφαγα! Είμαι μια πολυάσχολη μαμά, με πολυ λιγο χρόνο και για το καθημερινό μου look θελω προϊόντα που να ειναι ευκολα και γρήγορα στην εφαρμογή τους. Γι'αυτό, ψάχνω να βρω κραγιον ή lipgloss που να μου δίνουν αυτη την απόχρωση του 'your lips but better' και που πηγαίνουν με όλα τα look! 

Όταν ακουσα για πρώτη φορά απο το beautyblog.gr για αυτό το κραγιόν, ήξερα οτι έπρεπε να το δοκιμάσω! Επισκέφθηκα λοιπον τα Galerie de Beaute για να το δω και από κοντά. Οταν μου το έδειξε η πωλήτρια, νομιζα οτι ήταν πλαστικο δείγμα!!! Δεν εχω ξαναδεί κατι παρόμοιο! Το κραγιόν είναι διάφανο σαν γυαλί, και εχει ενα απίστευτο ροζ/πορτοκαλί χρωμα!!! Επίσης, μου άρεσε και η συσκευασία του που εχει χρώματα μαυρο και φουξια (very girly!!)

Πρόκειται για ένα είδος lip balm που αντιδρά με το PH των χειλιών και δίνει μια φυσική απόχρωση που ειναι ξεχωριστή για το κάθε ατομο! Είναι δηλαδή η τέλεια 'your lips but better' απόχρωση για τον καθένα!!!


"Η απόχρωση αποκτάται χάρη στην ύπαρξη μιας λιποδιαλυτής χρωστικής η οποία αφήνει ένα τελείωμα φυσικό και λαμπερό αναδεικνύοντας το δικό σας χρώμα χειλιών. Η διάφανη όψη του οφείλεται στο συνδυασμό 2 παραγόντων gel και στην απουσία κεριών."

Ξετρελάθηκα και μονο που το είδα και φυσικά το αγόρασα. Κόστισε €16.45, το οποιο το βρίσκω λιγο ακριβουτσικο, αλλα και μονο που το βλέπεις λες οτι τα αξίζει τα λεφτα του για το πόσο διαφορετικό είναι! 

L'Oreal Universal Lip Glow Swatch

Όταν το δοκίμασα στο χέρι μου, η διαφορά ήταν πολύ μικρή οπως φαίνεται και στην φωτογραφία. 




Aλλά οταν το εβαλα στα χείλη μου η διαφορά είναι εμφανής! Kάνει τα χείλια μου να φαινονται ομορφα και ζουμερά με το καταλληλο χρώμα για την επιδερμίδα μου, μένει πολύ ωρα και δεν ξηραίνει τα χείλια μου! Τι αλλο θέλω???
 
Ξέρω βέβαια οτι υπήρχαν και αλλα προϊόντα στην αγορα που κανουν το ιδιο, οπως το Dior Lip Glow (€27.50), το Ο'Gloss by Smashbox (το οποίο δυστυχως δεν υπάρχει στην Ελλάδα) και τα Clarins Crystal Lip Balms (€22.90). Αλλα σε σχέση με ολα αυτά, ειναι το πιο οικονομικό, κατα €10 και με super εμφάνιση! 

Ενθουσιασμένη λοιπον με την τελευταία μου αγορα! Εσεις εχετε δοκιμάσει το Universal Lip Glow της L'Oreal Paris? Ποιά είναι η γνώμη σας για το καινούργιο αυτό είδος κραγιόν?

10 comments:

myStickland είπε...

φαίνεται πολύ ωραίο και το χρώμα του είναι ότι πρέπει για καθημερινή χρήση..εγω που θέλω ενα κραγιόν ενυδατικό,θα το δοκιμάσω!!

Elena είπε...

It looks GORGEOUS!!! Wish list και αυτό!!!:P

ioanna είπε...

φαινεται τελειο! πρεπει να το δοκιμασω!

glittermeup είπε...

I timi me treleni ligo ...eimai sigouri apo agglia ama parageilo tha to vro 50% fthinotero ! Den ksero pos aisthanome giafto to kragion ... hmm.Ala tha kanoniso na to paro na dokimaso kai egw !!

Beauty Junkie είπε...

pernaw apo dipla tou..to koitaw..to dokimazw..to skeftomai..alla akoma den to xw parei..fainetai teleio pantws! tha to euxaristitheis poli!
exei kamia mipws to Dior Lip Glow?? ti apopsi exete gi afto?

Κερασία είπε...

Οχι...θα σταματησω να σε διαβάζω! Δεν παει αλλο αυτη η δουλεια΄!!!χαχαχαχ ευτυχώς αυτό ξέχασα να το κοιταξω σημερα που πήγα κάτω για ψώνια. Πηρα όμως το άλλο το ασετον που δεν ειναι ασετον απτα sephora και το δοκιμασα και ειναι το σουπεροτελειοτερο που εχω δοκιμάσει!!!! Ααααα και πήρα και το dupe για αυτό της chanel και όταν το ειπα στην πβλήτρια με κοίταζε σαν εξωγήινη και επεμενε ότι δεν ειναι το ίδιο!!χαχαχαχα ναι καλα!!!
Φιλακια!!!!

Glayki είπε...

εξαιρετική πρόταση!Θα το ψάξω!ευχαριστούμε πολύ!

Unknown είπε...

καλά μαζί τα γράψαμε τα ποστ ...και εμένα μου άρεσε πολύ στα δικά σου τα χείλη δείχνει πιο Pinky!!!

smugnificent είπε...

πολύ δελεαστική πρόταση, μπαίνει στη λίστα προτεραιότητας

marakicious είπε...

πολυ ωραιο αλλα το βρισκω ακιβο. αρκετα ακριβο.L'oreal ειναι.... βεβαια με εβαλες στον πειρασμο να το δοκιμασω....

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive