2.12.11

Monthly Favourites: Τα καλύτερα του μήνα Νοεμβρίου!

Άλλος ένας μήνας πέρασε και βρισκόμαστε τοσο κοντα στα Χριστούγεννα!! Can't wait!!! Αυτόν το μήνα δεν ήμουν και πολύ adventurous και δεν δοκίμασα πολλά καινούργια προϊόντα. Ετσι λοιπόν τα προϊόντα για τα μαλλιά και για το σώμα παραμένουν τα ίδια με αυτα που χρησιμοποίησα τον Οκτώβριο, και τα οποία μπορείτε να δειτε εδώ.

Ξεκινάμε με το Αqua Black gel eyeliner της Make Up For Ever.


Aqua Black by MUFE




















Γνωρίζετε μέχρι τώρα το ποσο λατρεύω τα MAC, αλλα όσον αφορά το gel eyeliner πιστεύω οτι η MUFE υπερτερει κατα πολύ!!!Το χρώμα ειναι πολύ έντονο μαύρο και απλώνεται τοσο εύκολα! Το έβαζα και στην εσωτερική γραμμη του ματιου και δεν ειχα κανενα προβλημα! Και ειναι και πάρα πολύ σταθερό!! Το έβαζα το πρωι και το βραδυ που αφαιρουσα το makeup μου ήταν ακριβως οπως στην αρχή της μέρας! Πολύ καλή ποιότητα και μου αρέσει και η εξτρα λεπτομέρια του εσωτερικου διαχωριστικού που προστατεύει το προϊον για να μην ξεραθει!! Θελω σίγουρα να αγοράσω το σκουρο καφε και το σκουρο μπλε απο τα gel eyeliners της MUFE.

Το δευτερο προϊόν που ξεχωρισα, ειναι το πινελάκι που χρησιμοποιούσα για να τοποθετώ το gel eyeliner. Προκειται για ένα πινέλο που μου έδωσαν δώρο οταν αγόρασα το Mirifique της Chanel. Οταν το πρωτοείδα μου φάνηκε λίγο παράξενο πινέλο για eyeliner... εχω συνηθισει να χρησιμοποιώ τα κλασσικά πινέλα της Sigma για το eyeliner E05, E10 και E65.


Πραγματικά σας λεω όμως με αυτο το πινελάκι το gel eyeliner απλώνεται πανέυκολα! Θελω σίγουρα να βρω άλλο ένα σε κανονικό μεγεθος.

Επίσης αυτό το μήνα μου άρεσε πολύ να χρησιμοποιώ το μπλε Technakohl liner της MAC στο χρώμα 'Practice makes perfect'.

Practice makes perfect Technakohl liner by MAC

Aπίστευτο χρώμα και διάρκεια!! Το μολύβι αυτο απλώνεται πολύ ευκολα και διαρκεί ολη μέρα!! Με αυτό έκανα το πιο ευκολο μακιγιάζ - 4η σκια απο την παλέττα Au Naturel σε ολο το βλέφαρο (είναι μια σκια που ειναι ακριβως στο χρώμα του δέρματός μου) και winged line με αυτο το liner!! Κάθε φορά που έκανα αυτο το μακιγιάζ όλο και κάποιος μου έκανε κολακευτικό σχόλιο! (ακόμη και ο αντρας μου το πρόσεξε!!!)

Θα συνεχίσω με άλλο ενα καινουργιο προϊόν που μου άρεσε και πρόκειται για το Ιnstant Brow Pencil της Benefit in Medium.

Instant Brow Pencil in Medium by Benefit

Το μολύβι αυτό για τα φρύδια εχει ενα πολυ ομορφο καφε χρώμα που ταιριάζει πολύ με το χρώμα των μαλλιών μου. Αλλα η ιδιαιτεροτητα αυτου του μολυβιού είναι οτι οταν το εφαρμόζεις και μετα χρησιμοποιείς το βουρτσάκι για να το σβήσεις, μοιάζει σαν να μετατρέπεται σε σκια και δίνει ενα πολύ φυσικό αποτέλεσμα!

Εδώ θα προσθέσω και άλλα δυο προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτό τον μήνα για τα φρύδια μου και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα. Το πρώτο ήταν το Εyeshadow Primer Potion by Urban Decay.

Eyeshadow Primer Potion by Urban Decay
To χρησιμοποιούσα πριν απλώσω την σκια ή το μολύβι στα φρύδια μου και μπορώ να πω οτι τα φρυδια μου μέναν στην θέση τους όλη μέρα!!!! 

Το δευτερο προϊόν ειναι το Airbrush Concealer by Clinique.

Airbrush Concealer in fair by Clinique

Ηθελα εδώ και καιρό να το δοκιμάσω, γιατι το εκθειάζει συνεχώς η Lisa Eldridge στο YouTube, οπότε είπα κατι παραπάνω θα ξέρει και αυτη! Δυστυχως ομως δεν ήξερε η πωλήτρια που με εξυπηρέτησε, γιατι μου έδωσε την λάθος απόχρωση!!! Και ενω της ελεγα οτι το βλεπω πολύ ανοιχτο για το δικο μου πρόσωπο, εκεινη επεμενε οτι ειναι το σωστο χρώμα, οποτε το πήρα! Και εκεινη την πήρε και την σήκωσε, γιατι οταν το εβαλα κατω απο τα μάτια μου ήμουν σαν να έχω δυο ασπρους κύκλους!!! Ομως επειδη το χρυσοπλήρωσα και επειδη (δυστυχως) στην Ελλάδα δεν μπορουμε να επιστρεφουμε προϊοντα πίσω, αποφάσισα να βρω καπως να το χρησιμοποιήσω για να μην πάει χαμένο. Και τελικά το βρηκα και τωρα μου αρεσει πολύ! Το χρησιμοποιώ για highlighter κατω απο τα φρυδια, ωστε να τονίσω το σχήμα τους! Φανταστικό αποτέλεσμα! Ακομη και η πωλήτρια στα MAC μου είπε οτι της αρέσουν τα φρύδια μου και πηρα τα πανω μου ένα πράγμα!!! lol Πάντως σαν προϊόν είναι πολύ καλο και κρεμμώδες και αν ειχα την σωστή απόχρωση ειμαι σίγουρη οτι θα ήταν και πολυ καλό και σαν concealer! ;)

Προχωράμε στις σκιές που μου άρεσαν περισσότερο αυτόν το μήνα και που χρησιμοποίησα περισσότερο. Ο παρακάτω συνδιασμός είναι απλά τέλειος!!!

Πρώτα έβαζα την κρεμμωδη σκια της Nars 'Corfu' στο κινητό βλέφαρο.

NARS Corfu swatch

Εβαζα απο πάνω την σκια Ruthless της Urban Decay.

Ruthless by Urban Decay swatch

Kαι στην εξωτερική γωνία έβαζα τέλος Patina by MAC.

Patina by MAC swatch
Πολύ ομορφος συνδιασμός, τελειος για κάθε μέρα!

Tέλος το προϊόν για τα χείλια που ξεχώρισα για αυτον τον μήνα ήταν το Chubby Stick της Clinique in

Chubby Stick by Clinique in Woppin' Watermelon swatch

Aυτο το κραγιον/lipgloss το εχω κατευχαριστηθεί!! Δινει ενα πολύ ομορφο ροζ χρώμα στα χείλια, ειναι ευκολο στην εφαρμογή (το εχω στην τσαντα μου και δεν χρειαζομαι ουτε καθρεφτη!!) και κρατάει τα χειλια μου μαλακά και ενυδατωμένα!

Αυτα λοιπον ήταν τα αγαπημένα του μηνα για τον Νοέμβριο! Ποιά ήταν τα δικά σας αγαπημένα για αυτό το μήνα???

19 comments:

Elena είπε...

Aυτά εδώ http://elenasfinds.blogspot.com/2011/12/november-favourites.html Χρίστινα μου !!!
Πολύ ωραία και τα δικά σου όμως....

evi είπε...

μαλλον η πωλητρια της clinique θα ειναι φαν του στυλ το κονσιλερ 3 τονους πιο ανοιχτο απο το υπολοιπο προσωπο. κ γμτ το βλεπω και στην τηλεοραση απο επαγγελματιες.. μα μονο σε μενα φαινεται αφυσικο κ ασχημο?

μια ερωτηση εχω, οταν τα sephora εχουν 25% εκπτωση κανουν και στην mufe κανονικα?
δεν με βολευει το sephora και δεν πολυ ψωνιζω απο εκει ποτε δεν ξερω κ την πολιτικη τους.

glittermeup είπε...

Ti asximo pragma auto me tis 'beauty consultants' stin Ellada, mia fora ekana to tragiko lathos kai afisa mia na me vapsi - eutixos eixa ta gualia iliou mazi mou alios tha me pernousane gia tpt periergi ...

Ανώνυμος είπε...

Xριστίνα εγώ την MUFE την έχω σε μεγάλη εκτίμηση!!!!Μου άρεσαν πολύ το μολύβι της MAC(καλά απίστευτο χρώμα),και όσο για το μολύβι φρυδιών της Benefit,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.....όλα υπέροχα!!!Καλό σου σ/κ,κορίτσι....

Sugarenia είπε...

Όλο λέω να την αγοράσω την Patina κι όλο το ξεχνάω! Πολύ μ'αρέσει το duochrome που κάνει :)

Το Chubby stick σε ακριβώς αυτή την απόχρωση το πήρα πρόσφατα από το αεροδρόμιο - βολικό προϊόν γενικά, αλλά α) το συγκεκριμένο χρώμα δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου στα χείλη μου β) δεν είναι τόσο ενυδατικό όσο θα ήθελα (ή τα χείλη μου είναι πολύ ευαίσθητα), οπότε βάζω επιπλέον balm από πάνω.

Ίσως έπρεπε να δοκιμάσω την απόχρωση whole lotta honey, αλλά μου φάνηκε τόσο όμορφο αυτό το χρώμα!

Δεν μπορώ να πω ότι θα το ξαναπάρω... Τα lip balms της Garnier με χρώμα μου φαίνονται πιο αποτελεσματικά... (ιεροσυλία έτσι; :P)

Make-up-.....?? είπε...

Το eyeliner MUFE με εβαλε σε σκέψεις.Έχω χρησιμοποιήσει μολύβια και μου αρέσουν.Και αυτό που λες το διαχωριστικό είναι πολύ καλό...

Anastasia είπε...

wow, αυτό το chubby stick φαίνεται πολύ πολύ ωραίοοοοο!! μπήκε στη wishlist!!
xx

Ανώνυμος είπε...

Αχ, με κολάζει αυτό το primer!

Unknown είπε...

@evi
Οταν τα Sephora βαζουν εκπτώσεις συνήθως λένε ακριβώς σε ποια προϊοντα. Δηλαδή θα λένε ειναι για ολα τα προϊόντα ή θα λένε μονο για τα προϊόντα Sephora και Priorities για παράδειγμα. :)

Unknown είπε...

@Sugarenia
Η Patina ειναι η αγαπημένη μου σκια απο την MAC! Αν μου έλεγες να διαλέξω μια σκια μονο απο αυτες που έχω, θα σου έλεγα σίγουρα την Patina! Ειναι απλά τέλεια!!

Οσο για το Chubby Stick, αν και δεν ειμαι πολύ fan της Clinique, παρόλαυτα μπορώ να πω οτι ειμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτο το προϊόν και το φοράω πολύ συχνά! Σε εμενα φαίνεται το χρώμα (ενα απαλό ροζ) και μου ενυδατώνει απίστευτα τα χείλια!

Unknown είπε...

@Make-up-.....??
Το eyeliner της MUFE ειναι τέλειο! Οταν ξαναπεράσεις απο Sephora, ριξε μια ματια και θα δεις ποσο creamy και ποσο εντονο ειναι το χρώμα! Δοκίμασέ το στο χέρι σου για να δεις μετα και το ποσο πολύ διαρκεί!! ;)

marilou είπε...

geia sas!!!!anakalupsa auto to polu blog mesw ths kalhs m filhs pou kai auth to vrhke mesw twn video sas,pou ths ekana post st fb!lew kai egw na sas pw ti phra to noemvrio kai mou arese!!!exw na pw pws to gel liner ths MUF einai apo ta agaphmena m!!fovero-fovero to foraw edw kai 2 xronia anelipws!epishs apo to noemvrio-gt ekana kai egw ta pswnakia m- 3exwrhsa tis palletes coastal scents-phra to combo me tis 4 palletes- ka8ws kai ta pinela ths etairias auths ta opoia einai polu kala!epipros8eta phra 3 lip-gloss YSL(8ewrw pws einai o top kataskeuasths gia lip-gloss),''touche brillance'' No.4(sparking garnet)to No.2(gold shimmer)kai to No.3(pink quartz)epishs exw 3etrella8ei me to neo top coat ths essie ''matt about you'' ka8ws kai me ta nea vernikia ths lee hatton,No.149(granit) kai No.28(claret)einai parado3ws,para polu kala,stegnwnoun grhgora,einai polu thick kai exoun para polu wraia gualada!de to perimena to omologw!epishs ta klassika,''material girl''kai ''sole mate''(ok auto einai kainourio alla to xrwma einai klassiko-skouro vussini me mov undertones)ths essie kai epishs diapistwsa pws 3 vernika ths tommy G pou phra,No.392(skouro mple,mauro-mple sxedon).No.375(mauro-prassino) kai No.354(klassiko christmas red)einai e3isou kala.aplwnontai,exoun opaque opsh me 2 xeria kai einai kai oikonomika(4 euro nomizw ka8ena).apo maskara th klassikh-gia mena- Colossal ths maybelline kai kalws na mas er8oun oi giortes!!!!!!!!!

Make-up-.....?? είπε...

Χριστίνα σε ευχαριστώ για την απάντηση.Σίγουρα όταν περάσω θα πάω να το δω.Αφαιρείται όμως εύκολα μετά η θα πρέπει να τρίβεις τα μάτια σου για ώρες;(Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά έχω υπερ ευαισθησία στα μάτια μου)

marilou είπε...

@make-up-...?? afaireitai paneukola.parolo pou menei sta8ero gia wres kai wres sth ufh einai kremwdes kai malako.alloste auth h seira legetai ''waterproof cream eye-shadow'' opote skepsou oti sthn ufh einai sa skia-krema(ligo afrath oxi auth pou ginetai stokos).epishs aplwnetai polu kala gia smokey-eyes!sto sunhstw parolo pou den eimai h xristina!;)

Unknown είπε...

@Make-up-.....??
Οπως ειπε και η @marilou αφαιρείται πανέυκολα και δεν χρειάζεται να τρίψεις καθόλου τα ματια! Εχω και εγω πολύ ευαίσθητα μάτια και παντα τα κοιτάω αυτα, οποτε σιγουρα δεν θα εχεις πρόβλημα! :)

Denise είπε...

ti oraia agapimena! :) Panemorfi i Patina alla kai i Corfu, wow!!!!!

auto to Clinique concealer exo dei pou to xrisimopoiousan para poli oi kopeles Pixiwoo sta video tous kai pragmatika fotize poli omorfa ta matia, krima pou pires tin lathos apoxrosi, axxx autes i politries!! (Distixos den exoume kai return policy!)

ithela na sxoliaso gia na sou po oti xrisimopio gia to gel eyeliner, ena pinelaki apo tin e.l.f. (irthe mazi me to eyeliner mou kai etsi eine mikro pinelo, eine auto edo: http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/large/81165_ZOOM.jpg ) to opoio eine POLI paromio me auto tis Chanel pou mas edikses (an kai kanei gonia to pinelo mou tis e.l.f.)

Ithela na po oti eine poli voliko kai aplonei poli eukola to eyeliner mou kai etsi eipa na sto protino, na xeris. :)) iparxi kai se full size, (an kai dn exo diavasi kritikes gia to full size, logika idio 8a eine)
to opoio kai skeftome na agoraso mias kai to mikro de polivoleuei os gnoston, xixi. apla eida to Chanel sou kai mou fanike paromio me tis e.l.f. :))) elpizo na mi sas kourasa, signomi gia ta greeklish!!

filakia apo Kerkira!! :)

Make-up-.....?? είπε...

Sas euxaristo poli kai tiw dio gia tis plhroforiew.Tha pao na to do toylaxiston sigoura.

Alkistis είπε...

@ Cristina γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν βγαινει σε αλλα χρωματα το συγκεκριμενο eyliner της mufe? γιατι σημερα που περασα το ειδα μονο σε μαυρο και μετα εχει της σκιες τις κρεμωδεις... στο σαιτ τους εχει κατι αντιστοιχο αλλα δεν ερχονται ολα Ελλαδα....

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive