13.3.12

Blankety by MAC

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα απο το αγαπημένο μου κατάστημα της MAC για να κάνω ένα back to MAC που είχα. Για όποιον δεν γνωρίζει, με τα προϊόντα MAC οταν τα χρησιμοποιήσεις μπορεις να τα επιστρεψεις στο κατάστημα, και για κάθε 6 αδειες συσκευασίες παίρνεις ένα ολοκαίνουργιο κραγιόν της επιλογής σου!!! (εκτος απο τα Viva Glam Lipsticks). Ετσι λοιπόν πηγα με την μικρή μου λίστα για να δω ποιο απ'ολα θα διαλέξω να πάρω!

Και μολις μου εδειξαν το Blankety ήξερα οτι σίγουρα αυτο θα επαιρνα! Και πραγματικά δεν πιστεύω πως δεν το είχα παρει μέχρι τώρα!

Blankety Lipstick by MAC






Πρόκειται για ένα απαλό ροζ beige που έχει amplified finish - το οποίο σημαίνει οτι είναι glossy, opaque και με μεγάλη διάρκεια!

Blankety by MAC

Από τότε που το αγόρασα εχει γίνει το αγαπημένο μου. Θα ελεγα οτι ανήκει στην κατηγορία των nude lipsticks, αλλα ειναι αυτα που μου αρεσουν που εχουν χρωμα your lips but better!


Blankety by MAC swatch

Ειναι απίστευτα κρεμμώδες και απλώνεται πολυ ομορφα στα χείλια. Στην φωτογραφια το φοραω μονο του, αλλα ειναι πολύ ομορφο και με nude lipliner. Και πιστευω οτι πηγαίνει σχεδον με ολα τα makeup looks! Πραγματικά μονο καλά λογια εχω να πω για αυτο το lipstick και το καλύτερο απ'ολα ειναι οτι το πηρα for free!!!!

Ποιο ειναι το αγαπημένο σας κραγιόν απο την MAC?


18 comments:

StylishByNature είπε...

Nice shade !

Dear, I am hosting FoxHouse international giveaway currently, where you can win $50 worth of Apparels and Shoes...Would mean a lot...Just click the link below to enter :)

Enter FoxHouse giveaway and win $50
♡ StylishByNature.com

Demi είπε...

Ωραίο αυτό με τις άδειες συσκευασίες!!!Τόσο καιρό εγώ τις πέταγα(δεν είχαν φροντίσει να πουν κάτι και οι πωλήτριες για αυτή την προσφορά...)
Χριστινάκι μου το Blankety το έχω και εγώ και μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένη...Άσε που μου έρχεται ώρες ώρες να το φάω!Έχει τέλεια μυρωδιά!!!!
Αγαπημένο μου είναι και το HoneyLove(μοιάζει πολύ με το Blankety) καθώς και το Snob!! Δοκίμασε τα την επόμενη φορά!!
Φιλάκια

Beauty in Crisis είπε...

Πολυ ομορφο κραγιονακι! Καποια σττιγμη ημουν στο τσακ να το παρω κ εγω κ τωρα μου το ξαναθυμησες!
Αγαπημενη MAC nude αποχρωση ειναι το Creme Cup.. θα ελεγα κ το Hue αλλα δε μου αρεσει τοσο η υφη του

Κερασία είπε...

Λοιπον αυτο με τις συσκευασίες δεν το εχω καταλάβει...θέλει και τα κουτάκια ή μονο τη συσκευασία? Εγω τα κουτακια τα πεταγα γαμοτι!!
Εγώ προσφατα πήρα το fault, faux, fake...κατι τέτοιο τελοσπάντων δνε θυμαμαι ακριβως το ονομα. Και ειναι σουπερ!! Αχ αυτα τα mac ...ειναι πειρασμός!!!!

Unknown είπε...

@Demi
HoneyLove και Snob μπηκαν ήδη στην λίστα! Και τις συσκευασίες μην τις πετάς! Μολις τελειώσει το προϊόν κρατα το και οταν εχεις 6 αδειες συσκευασίες θα παρεις ενα κραγιονάκι δωρεάν!! ;)

Unknown είπε...

@beautyincrisis
Πρεπει να του ρίξω μια ματια αυτου του Creme Cup! Aχ το Hue είναι ένα απο τα αγαπημένα μου!!! Παντως το Blankety αξίζει να το πάρεις! Φιλάκια x

Unknown είπε...

@Kerasia
Κερασακι μου θελει μονο την συσκευασία. Μολις τελειώσεις ενα προϊόν, κρατας την συσκευασία και οταν εχεις 6 θα παρεις δώρο! Εγω μερικές φορες παιρνω τις σκιες σε container, τις κανω depot και τα αδεια κουτακια τα παω πισω και παιρνω κραγιον! Τα περισσότερα κραγιον που εχω απο MAC είναι δωρεάν!!! ;) Σε περιμένω την Παρασκευη! Μην τολμησεις να στήσεις τον Γιαννέτο!!!!

evi είπε...

χμμμ ενδιαφερον, δεν το ειχα υπ'όψην μου. αγαπημενο δικο μου απο τα mac ειναι το hug me. το επομενο στην wishlist ειναι το creme cup.

ξερεις αν το back to mac ισχυει κ στα stands της mac σε χοντο?

Unknown είπε...

@evi
Κανονικά θα πρεπει να ισχύει σε καθε καταστημα που πουλαει MAC προϊόντα!

Menia είπε...

Πολύ όμορφο χρώμα και εύκολο να ταιριάξει με τα υπόλοιπα χρώματα του μακιγιάζ...Με γεια σου!!!

myStickland είπε...

Ωραίο χρώμα..Εμένα τα αγαπημένα μου είναι:snob και ruby woo!!Λατρεύω το ματ αποτέλεσμα στα χείλη!
Για τσέκαρε εδω:http://mystickland.blogspot.com/2012/03/ace-my-day.html,για ενα αφιέρωμα στην αγαπημένη συλλογή μου..(και ετοιμάζω μια ''αγαπημένη''παρέλαση των lipsticks bought from mac)
kisses<3

Claire D. T είπε...

Υπέροχο χρώμα!! :)
Με γεια σου..

Argyrousa είπε...

διόρθωση (:Ρ) :
Κλασικό αγαπημένο! Από τα λίγα που έχω κατεβάσει τόσο στο tube του! =)
Καλοφόρετο!

Unknown είπε...

πωπω!τελειο φαινεται!δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια δυνατοτητα με τα mac!καταπληκτικη πρωτοβουλια για να επιβραβευουν τους πελατες τους!!!

glittermeup είπε...

poli oreo to skiniko me tin mac , den to iksera !! :) xo

sophie είπε...

xristina polu wraia epilogh,pragmatika den gnwriza gi auth thn apoxrwsh ,mou thimizei vevaia ligo apo viva glam.
xristina kapoies fores pou diavazw kapoia anarthsh sou me afhnei gia liga deuterolepta sto blog sou kai meta me paei allou kai etsi polles anarthseis sou de tis diavazw gi auto to logo.se suth thn anarthsh omws de me parepempse.

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγραφα και στο facebook, να το πάθω τώρα το εγκεφαλικό γιατρέ μου; Τι πιθανότητες έχω για tracking στα σκουπίδια μου;
Δεν το ήξερα αυτό για τις συσκευασίες!
Τεσπα, το κραγιόν είναι πανέμορφο και ευκολοφόρετο, σου πάει πολύ

Unknown είπε...

Το blankety ειναι και μένα!!Και σου πάει πολύ Χριστινακι μου.Καλοφόρετο!!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive