13.4.11

Skin 79 BB Cream

BB Cream by SKIN79


Η πρώτη φορά που άκουσα για την συγκεκριμένη ΒΒ Cream  ήταν απο την Θένια (μπορείτε να την βρείτε στο YouTube με το ονομα theniajewels). Μετα απο αυτό έκανα μια σχετική έρευνα στο internet και είδα οτι γενικά οι BB creams είναι το καινούργιο trend και οτι υπάρχουν απίστευτα πολλές μαρκες!!

Ας τα παρουμε ομως απο την αρχή και να σας πω τι είναι οι BB Creams. Οι BB Creams είναι η συντομογραφία για τις Beblesh Balm Creams (ή Blemish Balm Creams). Δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στην Γερμανία για τους ανθρώπους που είχαν κανει πλαστικες εγχειρήσεις στο πρόσωπο ή είχαν κανει chemical peals και θέλαν κατι που να καλύπτει τα σημάδια και να βοηθάει το δερμα να επουλωθεί πιο γρήγορα.

Τα τελευταία χρόνια, οι ΒΒ Creams χρησιμοποιούνται απο πολλούς ανθρώπους για τις ιδιότητές που έχουν στην ανανέωση του δερματος και στην πολύ φυσική κάλυψη που προσφέρουν. Χρησιμοποιούνται πολύ απο celebrities στην Κορέα και εχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στην Κίνα, το Hong Kong και γενικότερα στην Ασία.


Οι BB Creams έρχονται σε πολλές διαφορετικές φόρμουλες. Αλλες ισχυρίζονται οτι λευκαίνουν το δέρμα, αλλες οτι είναι κατα της ακμής ή των ρυτίδων και αλλες ισχυρίζονται οτι 'σβηνουν' τα σημαδια που μπορει καποιος να εχει στο πρόσωπο και κανουν την επιδερμίδα του να φαίνεται πιο ομοιόμορφη.

Υπάρχουν πολλες μάρκες στο εμπόριο, οι πιο δημοφιλείς απο τις οποίες είναι: SKIN79,  Dr. Jart, Liole και Missha. Υπάρχει ενα πολύ καλο video στο YouTube με reviews απο πολλές απο αυτες τις BB Creams το οποίο μπορείτε να βρείτε έδω.

Μετά από πολλή έρευνα, κατέληξα να αγοράσω την BB Cream απο την εταιρία SKIN79. Εκτός απο τις πολυ καλες κριτικές που είχα ακούσει, μου άρεσε οτι έρχεται σε μια απόχρωση (μερικές BB Creams έχουν διαφορες αποχρώσεις που πρέπει να τις ταιρίαξεις με το χρωμα του δέρματός σου σαν το foundation) και ετσι ήταν πιο εύκολο για μένα...
 
Η συγκεκριμένη BB Cream έρχεται σε ένα πολύ ομορφο ροζ κυλινδρικό κουτί των 40gr και το προϊόν βγαινει με αντλία. Ισχυρίζεται οτι λευκαίνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και έχει και αντηλιακή προστασία SPF25 PA++. Απλώνεται πολυ ευκολα σαν κρέμα (εγώ την απλώνω με τα δαχτυλα σαν να βάζω την ενυδατική μου κρέμα) και δίνει μια μέτρια κάλυψη σαν tinted moisturiser. Στην αρχή φαινεται λίγο γκρί και αυτο με τρόμαξε λίγο, αλλα μετα απο 2-3 λεπτά οξυδώνεται και φαινεται πολυ φυσική στο δερμα σου. Πραγματικά είναι αυτό που εψαχνα απο ενα foundation και αν κάνει και οτι αλλο ισχυρίζεται τοσο το καλύτερο!!!
 
Στις παρακάτω φωτογραφίες φαινεται το πριν και το μετα:

Πριν
Μετά
 
Στην πρώτη φωτογραφία δεν φοράω απολυτως τιποτα εκτος απο την ενυδατική μου (ελπίζω να μην σας τρόμαξα :P ). Στην δεύτερη φωτογραφία το δερμα μου φαίνεται πιο ομοιόμορφο (εχω κατι πανάδες στα μάγουλα και καποια σημάδια απο σπιράκια τα οποία τα κάλυψε πολύ καλα) και καλυψε ακόμη και τους μαύρους κύκλους μου!!! Γενικά ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένη απο το προϊόν αυτό το οποιο το φοράω καθημερινά και εχει αντικαταστήσει και τα 2 MAC foundations που χρησιμοποιούσα ως τώρα. Είναι τοσο ευκολο στην χρήση, τοσο γρήγορο και δεν το αισθάνεσαι καθόλου στο πρόσωπό σου!!! Εχω ακουσει και πολλα κολακευτικά σχόλια για το δέρμα μου απο τοτε που το φοράω (*κοκκινίζω γιατι είμαι και ντροπαλή*), και πιστεύω οτι οφείλεται σε αυτή την κρεμα/foundation.
 
Την BB Cream την αγόρασα απο το www.cosme-de.com και μου στοίχισε $31 (δηλαδή γύρω στα 21,5 ευρώ) και τα μεταφορικά οπως πάντα απο αυτό το site ήταν δωρεάν.
 
Εσεις εχετε δοκιμάσει καποια απο τις BB Creams? Τι νομίζετε για αυτά τα προϊόντα?
 


Free Shipping on ALL cosmetics products!!

21 comments:

Κερασία είπε...

Κατ' αρχήν είσαι θεά!! Δεν είχα ξαναδεί φωτο σου και ομολογώ οτι φαινεσαι γλυκό κοριτσι! Κατα δεύτερον για αλλη μια φορά η αναρτησή σου είναι τέλεια!!! Εισαι μπροστά μιλαμε!!! Ηθελα καιρο να δοκιμασω μια BB cream και μαλιστα και εγω σε αυτήν κατέληξα, αλλα φοβήθηκα αυτο το γκρίζο αποτελεσμα που ανεφερες. Διαφορά στο πρόσωπο σου εχεις δεί? Στις πανάδες τουλάχιστον? Ειναι ελαφρια για ενα ατομο που δεν φοραει καθημερινα μεικαπ οπως εγω? Προφανως δεν ειναι κατι που το φορας για μεσα στο σπιτι ε? (χαζη ερώτηση ε??)
Και κατι άσχετο που ήθελα να σε ρωτήσω. Τι θα μου προτεινες να αγοράσω, αντιηλικαή προσώπου ή κρεμα ημερας με υψηλό δείκτη προστασίας. Εχω δοκιμάσει και απο τα δύο και μου πέφτουν βαρια!!! Προσανατολίζομαι σε αντιηλιακη (μιας και δεν θα με δει μαλλον και φετος ο ήλιος πολυ) ποια θα μου προτεινες με ελεαφρια σύσταση. Τυπου νερακι δηλαδή!!!
Σ ευχαριστουμε και πάλι!!!!

sophie είπε...

christina tin exw akousei k egw ti bb cream.alla eipes oti leukainei tin epidermida;;ti ennoeis akrivws;egw ithela na tin parw gia to kalokairi gia na exw pio fusiko apotelesma sto magikiaz alla kai deikth prostasias.

Unknown είπε...

@Κερασία
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Με εκανες να κοκκινίσω και ταυτόχρονα μου ανέβασες το ηθικό μου στα ύψη!! Thanks :)
Δεν το φοράω αρκετό καιρό νομίζω για να δω θεαματικό αποτέλεσμα... Παντως το δερμα μου είναι σιγουρα πιο λαμπερο. Είναι απίστευτα ελαφρυα, σαν κρεμα ημερας και δεν την καταλαβαίνεις οτι την φοράς οπότε μπορείς να την φοράς και μέσα στο σπιτί ;) Εγώ τουλάχιστον την φοραω γιατί κανει το δερμα μου να φαινεται τοσο ομοιόμορφο και με κανει να αισθάνομαι ωραία ακόμη και αν δεν βαφτώ!
Όσον αφορα την αντηλιακη, εγώ προσωπικά προτιμώ να αγοράζω ξεχωριστά την αντηλιακη απο την κρεμα ημέρας γιατι ανάλογα με την εποχή αλλάζω και τον δείκτη προστασίας. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός χρησιμοποιώ την Avene Very High Protection SPF 50+ (πρεπει να φοράω μεγαλο δεικτη λογω των πανάδων) η οποία νομίζω οτι είναι αρκετα ελαφρυά. Εσυ βεβαια μπορείς να παρεις πιο χαμηλό δείκτη. Παντως θα σου πρότεινα να πας στο φαρμακείο και να ζητήσεις ενα δείγμα για να την δοκιμάσεις πρώτα.

@FASHIONSTAR
Οταν λεει οτι λευκαίνει την επιδερμίδα εννοει οτι αν εχεις διχρωμίες στο πρόσωπο απο μαυρους κύκλους, σημαδια, παναδες κτλ. η BB Cream το κανει να φαινεται πιο ομοιόμορφο. Παντως εγω σιγουρα θα την φοραω και το καλοκαιρι γιατι πραγματικά δεν την αισθάνεσαι οτι την φοράς!!!

Unknown είπε...

έχω ακούσει για κρέμες ανάπλασης γενικά...η συγκεκριμένη είναι η πρώτη που βλέπω και μπορώ να πω και μόνο από τις φώτο ότι όντως για πρώτη εφαρμογή η δουλειά της είναι πάρα πολύ καλή όπως επίσης και η τιμής της! Η συσκευασία είναι υπέροχη σε σχέση με άλλες κρέμες! Επίσης μου αρέσει που δεν μπαίνεις στο δίλλημα για να διαλέξεις απόχρωση..Με γεια σου Χριστίνα όπως λέει και η Κερασία είσαι πολύ μπροστά! Α...επίσης είσαι μια κουκλίτσα...περιμένουμε φώτο με μακιγιάζ!

Anastasia είπε...

:O
Τώρα πρώτη φορά είδα το ποστ σου για την skin79 !
Την λατρεύω, πραγματικά από τις καλύτερες BB creams! Αυτό που λατρεύω είναι το πόσο απαλό αφήνει το δέρμα μετά, βελούδινο κυριολεκτικά! :D

marakicious είπε...

καλησπερα

μόλις το παρείγγειλα απο το ebay με 11 € περιπου και δωρεαν μεταφορικα. ειναι αυθεντικο και το στελνουν απο κορεα. γενικότερα από ότι ειδα εκει γυρω στα 10 € το πουλανε.

Εισαι η καινουργια αγαπημενη beauty blogger!!!!! καλη συνεχεια....σε εμπιστευομαι

Unknown είπε...

@mariachr
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Αν ειναι αυθεντικο προϊόν τοτε σιγουρα συμφέρει! Θα το κοιταξω οταν ειναι να αγορασω παλι!!! Οταν την παρεις και την χρησιμοποιήσεις, θα ηθελα να μου πεις εντυπώσεις!!
Φιλακια x

marakicious είπε...

λοιπον μολις παρελαβα το δεματακι μου (πολυ γρηγορα θα ελεγα). αυθεντικοτατο προϊον. ειχε και ενα αυτοκολλητακι γνησιοτητας θα το ελεγα. την χρησιμοποιησα ηδη. ημουν προετοιμασμενη για το γκριζαρισμα....την εχω ηδη 10 λεπτα στο προσωπο και ειναι σαν να μην φοραω τιποτα σαν αισθηση. εχει δωσει ενα ενιαιο χρωματακι στο προσωπο και οταν ακουμπαω το προσωπο μου ειναι σαν βελουδο ενα πραγμα..... ευχομαι να μην μου βγαλει τπτ αλλεργιες.
μηπως επρεπε να παραγγειλω 2-3?
σε ευχαριστω πολυ για οσα μοιραζεσαι μαζι μας. εμενα με εχεις βοηθησει σε πολλα και να φανταστεις σε εντοπισα πριν λιγες μερες!!!

Unknown είπε...

@mariachr
Ειναι πραγματικά τέλεια!!! Και δεν την αισθάνεσαι καθόλου! Εγω μεχρι στιγμής δεν εχω παθει τιποτα! Και κραταει και πολυ! Εγω τωρα θα παραγγείλω το δευτερο μπουκαλάκι και δεν εχει τελειώσει και τελειώς!!! Απο που στο ebay πηρες το δικό σου, γιατι αμα ειναι και αυθεντικό συμφέρει!!! Σ'ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας!! :)

marakicious είπε...

λοιπον μπες στην παρακατω δ/νση. ελπιζω να μην εχεις προβλημα.εηω την παρελαβα σε 9 ημερες.
http://global.ebay.com/SKIN79-Hot-Pink-Blemish-Balm-BB-Cream-40g-Pink-Label/160647597298/item
και τα μεταφορικα δωρεαν....πολυ σημαντικο!!!
οτι χρειαστεις μου το λες...εννοειται αυτο...

Rafalena είπε...

Σκεφτομαι να την παραγγειλω.Ειστε ακομη ευχαριστημενες?για καντε ενα update plz!

Unknown είπε...

@Rafalena
Γεια σου! Εγω την χρησιμοποιώ πολύ συχνά και δεν εχω κανενα πρόβλημα! Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη! :)

marakicious είπε...

εγω δεν την χρησιμοποιω καθημερινα αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη. να σου πω την αληθεια μου εγω την βαζω για make up. αν θες το πιστευεις. δεν εχω σημαδια και με βολευει πολυ.

Rafalena είπε...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.την παρηγγειλα σημερα απο το ebay,το λινκ που προτεινες Μαρια.θα σας πω εντυπωσεις μολις την παραλαβω και τη χρησιμοποιησω. :-)

Rafalena είπε...

την παρελαβα χτες και τη δοκιμασα σημερα!ειναι πραγματικα καταπληκτικη!στρωνει πολυ ευκολα,ειναι παναλαφρη,φωτισε το προσωπο μου και δεν χρειαζετα να φορεσω μεικ απ απο πανω.ο πωλητης αυτος απο το ebay ευγενεστατος και ταχυτατος.ειμαι κατενθουσιασμενη!!ευχαριστω πολυ πολυ για αλλη μια φορα!!<3!!!

Unknown είπε...

να ρωτησω κατι? η bb cream είναι κ για πιο ώριμες επιδερμίδες;;

Unknown είπε...

@euapap
Νομίζω οτι κάνει για όλες τις επιδερμίδες! ;)

kikiA είπε...

arxika sygxaritiria,to blog einai pragmatika teleio!!!tha ithela na rotiso an boro a xrisimipoihsw kai ego tin bb cream giati eimai 19 sta 20 alla exo provlimata akmhs kai merikes kokiniles...episis ta metaforika gia athina apo to ebay kai to site www.cosme-de.com einai dwrean pros athina..eyxaristw!!!

Unknown είπε...

@kikiA
Γεια σου! Δεν νομίζω οτι θα εχεις προβλημα με την BB Cream. Εχω δει και αλλες κοπέλες στην ηλικια σου που την χρησιμοποιούν. Οσο για την ακμη, το δερμα του κάθενός ειναι διαφορετικό... Και εγω ειχα προβληματα ακμης αλλα αυτη η BB Cream δεν μου δημιουργησε πρόβλημα. Τα μεταφορικά και απο το Ebay που αναφερθηκε στα σχολια και απο τo Cosme-de.com ειναι δωρεαν. ;-)

areti είπε...

eisai katapliktiki....to blog sou mas voithaei poli...distixws tin bbb cream skin pou proteineis den borw na tin vrw edw sto site pou proteineis...se parakalw swse me...:):):):)

dIRTY rAMONA είπε...

καλησπέρα κ απο εμένα...

επειδή δεν γνωρίζω απο bb creams,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...δλδ την χρησιμοποιείς αντί για primer?

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive