21.6.11

Greek Beauty Bloggers Network!!!!


Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ενα καινούργιο website. Ονομάζεται Greek Beauty Bloggers και αναφέρεται σε ολους οσους ενδιαφέρονται για θεματα ομορφιάς και μακιγιάζ! Πιο συγκεκριμένα, ο σκοπος του συγκεκριμένου site είναι να δημιουργήσει ενα network και να συγκεντώσει ολους τους greek beauty bloggers. Αλλα δεν σταματάει μονο εκεί! Στο συγκεκριμένο site μπορουν να γινουν μέλη ολοι οσοι ενδιαφερονται για θεματα ομορφιάς, και δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουν δικο τους blog/site!

Στο Greek Beauty Bloggers μπορείτε να βρείτε:

  • Τη λιστα με ολα τα blogs/μελη.  Ετσι θα γνωρίσετε περισσοτερες ελληνιδες (ή και ελληνες, γιατί οχι??) beauty bloggers.
  • Συνεντεύξεις απο τους greek beauty bloggers. Καθε εβδομάδα θα υπάρχει συνέντευξη απο μια greek beauty blogger για να την γνωρίσουμε καλύτερα!
  • Λιστα με ολα τα posts των μελων του greek beauty bloggers! Ετσι, μεσα απο αυτο το site βλεπετε τι γραφει ο καθε beauty blogger!
  • Online Giveaways! Σε μια σελιδα μαζεμενα ολα τα giveaways για να παρετε μερος και να κερδίσετε πολλά δωρα!
  • Νεα - Προσφορές-Deals: Σας ενημερώνουμε για καινουργια προϊόντα και συλλογές, πιθανες εκπτώσεις και αλλα πολλα!
  • Guest Post! Δίνεται η δυνατότητα σε οποιον θέλει να γραψει ενα post το οποιο θα αναρτηθεί στο Greek Beauty Bloggers Blog!!! Δεν χρειάζεται να εχετε blog! Απλα συμπληρώστε την φορμα που θα βρειτε εδω, και θα επικοινωνίσουμε μαζί σας!
Αυτο λοιπόν ειναι το καινουργιο site και ελπίζω να σας δω και εκεί!

Website: www.greekbeautybloggers.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Greek-Beauty-Bloggers/124477927634289
Twitter: www.twitter.com/GRBeautyBlgrs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive