1.6.11

BB creams by Estee Lauder and Clinique!!!!

Φαίνεται οτι οι μεγάλες εταιρίες καλλυντικών κατάλαβαν ποσο πολύ αρέσουν οι BB creams και ετσι αποφάσισαν να φτιάξουν και αυτές!!  Προκειται για τις εταιρίες Estee Lauder και Clinique. Πιο συγκεκριμένα, η Estee Lauder, κυκλοφόρησε την κρέμα:

CyberWhite Brilliant Cells Extra Intensive BB Cream Multi-Action Formula SPF 35 PA+++


CyberWhite Brilliant Cells Extra Intensive BB Cream Multi-Action Formula SPF 35 PA+++


Πρόκειται για μια BB cream που υποστηρίζει οτι προστατεύει το δέρμα και το κάνει να φαίνεται πιο ομοιόμορφο. Περιλαμβάνει advanced skin-illuminating Full Spectrum Brightening technologies και Anti-Spot technologies.  Αυτά τα δύο σε συνδιασμό σου δίνουν ενα πιο καθαρο, ομοιόμορφο δέρμα. Η BB cream της Estee Lauder εχει παχυρευστη υφή, απλώνεται πολύ ευκολα και χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Εχει SPF35 και ερχεται σε μια μονο αποχρωση.

 H Clinique απο την άλλη εβγαλε την BB Cream:

Age Defense BB Cream SPF 30/PA+++



Clinique Age Defense BB Cream SPF 30/PA+++

Αυτή η BB cream περιλαμβάνει multi-polarized pigments τα οποία αντανακλούν το φως και καλύπτουν τις ατέλειες. Επισης περιέχει συδιασμό απο pigments τα οποία απορροφούν την λιπαρότητα.


Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ την SKIN29 BB Cream και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Παρολαυτα, πρεπει να πω οτι πριν την αγορασω ημουν λιγο σκεπτική, γιατι δεν ειχα ξανακούσει τιποτα για αυτή την μαρκα καλλυντικών και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να την εμπιστευτω... Οταν ομως άκουσα οτι τοσο μεγαλα ονοματα εταιριών βγαζουν και αυτα BB Creams, αμέσως σκεφτικα οτι θα ήθελα να τις δοκιμάσω!!! Σιγουρα, οταν τελειώσει η SKIN79 ΒΒ Cream θα αγορασω καποια απο τις 2 για δω την διαφορά!

Απ'οτι γνωρίζω δεν πωλούνται στην Ελλαδα (και δεν ξέρω καν αν θα ερθουν...). 

Τις BB Creams αυτές όμως μπορείτε να τις βρείτε:


Estee Lauder 
CyberWhite Brilliant Cells Extra Intensive BB Cream Multi-Action Formula SPF 35 PA+++
στο site COSME-DE.COM ($60)

Clinique
Age Defense BB Cream SPF 30/PA+++ 
στο site AMAZON.COM ($47.78)

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυο κρέμες και πως συγκρίνονται μεταξύ τους, μπορείτε να δειτε στο site www.hopeinablog.wordpress.com

Εσείς τι γνώμη έχετε για τις BB Creams? Θα αγοράζατε καποια απο τις 2?

10 comments:

mariza είπε...

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ BB Cream, αλλά μιας κι όλοι τις εκθειάζουν θα δοκίμαζα σίγουρα. Κρίμα όμως που δεν τις βρίσκουμε ακόμα εδώ. Νομίζω θα έπαιρνα την πρώτη που είναι και illuminating. :)

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα, τις κρέμες που αναφέρεις τις βρήκα στο strawberrynet. Η Clinique κοστιζει 36 ευρώ και η Estee Lauder 58,50 ευρώ!!!! Ποια εταιρία θα συνιστούσες για επιδερμίδα κανονική με ξηρότητα στα μάγουλα;;; Σε ευχαριστώ.

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Δεν τις εχω δοκιμάσει, αλλά απο reviews που έχω δει στο internet θα σου πρότεινα την Estee Lauder. Η Clinique ειναι oil free και επειδη ανέφερες την ξηρότητα στα μαγουλα, ισως να μην σου στρώνει καλά και να επιδεινώνει αυτή την ξηρότητα...

Κερασία είπε...

Μαλλον θα δοκίμαζα της Clinique (λόγω τιμής) αλλά αν πραγματικά αποφάσιζα να παρω μια bb cream θα δοκίμαζα την αλλη που πήρες και εσυ. Όλες την λατρεύουν, γιατί να μην την λατρέψω και εγώ? Πάντως μου ακούγονται καλύτερες απ ότι τα tinted moisturizers
xoxo

Unknown είπε...

Θέμα χρόνου ήταν να ξεκινήσει να κατακλίζεται η αγορά από BB creams...διάβασα ότι και η Mac έβγαλε μια την οποία πλασάρει ως primer...και η bobbi brown την οποία την πλασάρει ως tinted moisturiser...νομίζω ότι το μέλλον των κρεμών βρίσκεται προς τα εκεί...μια για όλες τις δουλειές....αν και να πω την αμαρτία μου φοβάμαι να διαβάσω τα συστατικά τους...

Argyrousa είπε...

Τι λες τώρα πολύ ενδιαφέρον!!! Και της Clinique είναι και χωρις paraben αλλά έλα που δεν έρχονται Ελλάδα! κάτσε τώρα είδα το σχόλιο με strawberrynet... πάω να δω! θενξ!! Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι δημοσιεύσεις σου!! =)

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα, διάβασα στο ίντερνετ ότι οι ΒΒ creams που έχουν και λευκαντική ιδιότητα, περιλαμβάνουν τη δραστική ουσία υδροκυνόνη (Hydroquinone), η οποία έχει απαγορευτεί σε Ευρώπη, σε αντίθεση με την Ασία όπου εκεί ακόμη κυκλοφορεί ευρέως. Ξέρεις μήπως ποιες ΒΒ creams είναι κατάλληλες για κανονική επιδερμίδα με τάση ξηρότητας χωρίς όμως λευκαντική δράση;;;

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Eυθυμία μου αν ξεκινησεις να κοιτας ολα τα συστατικά των καλλυντικών που χρησιμοποιείς, στο τελος δεν θα θελεις να βαλεις τιποτα στο πρόσωπό σου!! Πιστεψε με το προσπαθησα και κοντεψα να τρελαθώ!! Απο τοτε εχω σταματησει στα βασικα, parabens, sls, dea, tea κτλ. Βεβαια αν ακουσω κατι για ενα συστατικό οπως αυτο που λες, φυσικα θα το κοιταξω και αν το εχει δεν θα το χρησιμοποιήσω.

Κοιταξα τα συστατικα της BB Cream by Skin79 τα οποια ειναι:

Ingredients

Water, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, Sweet Almond Oil, Ethylhexyl Salicylate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Stearate/Rosinate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Portulaca Oleracea, Trihydroxystearin, Glycosyl Trehalose, Disteardimonium Hectorite, Talc, Methicone, Methylparaben, Phenoxyethanol, Fragrance, Zinc Oxide, Tocopheryl Acetate, Silica, Propylparaben, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Butylene Glycol, Glycerin, Citrus Unshiu, Schisandra Chinensis, Lycium Chinense, Helianthus Annuus, Ivy Extract, Caviar, Camellia Sinensis, Aloe Barbadensis, Iron Oxides, Peg-8/Smdi Copolymer, Peg-8, Butylparaben, Aluminum Stearate, Aluminum Hydroxide, Hydrogenated Lecithin, Ceramide Iii, Caprylic/Capric Triglyceride, Bht, Nelumbo Nucifera, Vinyldimethicone, Adenosine, Triclosan, Phytic Acid, Cholesterol, Ubiquinone, Gold, Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Madecassoside, Cornus Officinalis Fruit Extract, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract

Απ'οτι βλεπεις δεν υπαρχει αυτο το συστατικο...

Tωρα για να σου προτείνω καποια BB Cream.. Υπάρχουν τοσες πολλές και δεν τις ξερω ολες... Εχω ακουσει για μια που λεγεται Skin Food Aloe Sun BB Cream SPF 20 η οποια δεν γραφει οτι εχει λευκαντικές ιδιοτητες.. αν θελεις ριξε μια ματια.. επισης υπαρχει και ενα video στο YouTube http://youtu.be/MEuQOLbmiDw που μιλαει αναλυτικα για πολλες απο αυτες.. δεν ξερω αν το εχεις δει..

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως :)

Kai giati na min ta agorasei kaneis apo to www.strawberrynet.com pou einai pio fthina (no shipping or handling epishs) kai (opws ehw egw) ehei tin dunatotita kapoios na ta agorazei apo kei kai me -10% meta apo 20 agores, dhladh, akoma pio fthina kai apo tin arhiki timi tous.

Clinique: $46.00 US/36.50 euros (arhiki timi)

Link: http://us.strawberrynet.com/skincare/clinique/age-defense-bb-cream-spf-30-pa/120754/#DETAIL

Estee Lauder: $52.00 US (30mls)/$75.00 US (50mls)
Euros: 41.50 (30mls) / 59.50 (50mls)

Link: http://au.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/cyberwhite-brilliant-cells-extra/120454/#DETAIL

Epishs, poli kalo odigo gia na ereuna kaneis ta sistatika enos proiontos einai tis Paula's Choice Ingredient Dictionary (egw to ehw ektipwsi)
Link:
http://www.paulaschoice-eu.com/learn/en/ingredient-dictionary

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive