24.6.11

Review: Garnier Cafeine Roll-on ματιών


Oπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post, ειμαι σε αναζήτηση της τέλειας κρέμας ματιών! Αυτής που σου προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους, μειώνει την εμφάνιση των λεπτων γραμμών και εχει και λογική τιμή!

Δεν μπορω να πω οτι την εχω βρεί ακομη αυτη την super κρεμα, αλλα κατα την διάρκεια αυτής της αναζήτησης ανακαλύπτω και αλλα προϊόντα...!

Ειχα ακούσει απο πολλες beauty gurus στο YouTube για τα roll-on καφεϊνης της Garnier και είπα να τα δοκιμάσω! Yπαρχουν 2 ειδη (απ'οτι ξέρω) το απλο και αυτο με χρώμα. Ετσι αγόρασα και τα δύο και θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου!



  • Cafeine Roll-on ματιών (€17)

Cafeine Roll-on for the Eyes by Garnier



Cafeine Roll-on for the Eyes by Garnier



Συμφωνα με αυτά που γράφει στο κουτί:

Περιέχει καφεϊνη και αντιοξειδωτικά σταφυλιού. Η καφεϊνη ειναι γνωστή για την διεγερτική της δράση στη μικροκυκλοφορία και ετσι βοηθάει στην αποσυμφόρηση των κουρασμένων ματιών. Τα αντιοξειδωτικά σταφυλιού απο την άλλη, καταπολεμουν τις ελευθερες ριζες και διατηρουν τη λάμψη της επιδερμίδας.

Την χρησιμοποιώ λιγο περισσότερο απο μια βδομάδα τωρα και μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένη απο αυτο το προϊόν...Δεν αντιμετωπίζω πρηξιμο στα ματια οπότε δεν μπορω πω κατι για αυτο...  Το βασικό μου πρόβλημα ειναι οι μαυροι κύκλοι και η ενυδάτωση αυτης της περιοχής...

Πρόκειται για ένα ειδος πολυ λεπτορευστου gel που βγαίνει καθώς κανετε μασαζ με την μπίλια στην περιοχή κατω απο τα ματια.  Μου αρέσει πολύ αυτή η παγωμένη αισθηση της μπιλιας η οποία σου δινει μια αμεση αισθηση δροσιάς! Και πρέπει να ομολογήσω οτι ενυδατώνει πολυ καλα την περιοχή! Δεν μπορω να πω οτι εχω δει διαφορά οσον αφορά τους μαυρους κύκλους (αλλωστε την χρησιμοποιώ μονο μια βδομάδα σχεδον), αλλά μεχρι στιγμής ειμαι ικανοποιήμένη!



  • Cafeine Roll-on ματιών με χρώμα 2 σε 1 (€17)
Cafeine Roll-on for the eyes with colour by Garnier

Cafeine Roll-on for the eyes with colour by Garnier

Πρόκειται σχεδόν για το ιδιο προϊόν μόνο που εχει και χρώμα. Περιλαμβανει καφεϊνη και εκχύλισμα λεμονιού (αντι για τα αντιοξειδωτικά σταφυλιού που είχε η αλλη), το οποιο εχει λευκαντικές ικανοτητες. Επισης περιεχει φιλτρο UV το οποιο προστατεύει την περιοχη γυρω απο τα ματια απο τις δυσάρεστες συνεπειες της ηλιακης ακτινοβολιας (ρυτίδες και κηλίδες).

Γι'αυτο το προϊόν ειχα τους μεγαλύτερους ενδιασμους... αλλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρία και να το δοκιμάσω! Το βασικό μου προβλημα ήταν οτι ερχεται σε μια αποχρωση.. Πως γινεται να ταιριάζει με ολες τις διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας που υπάρχουν??

Cafeine Roll-on for the eyes with colour by Garnier swatch

Και ομως it proved me wrong! Ταιριάζει απιστευτα καλά με το χρωμα της επιδερμίδας μου οταν το απλώσω, και ενω ειναι πολυ λεπτο σε υφη καλυπτει σχεδον τελεια τους μαυρους κύκλους! Και το καλυτερο ειναι οτι δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές!!!! Πραγματικα ενθουσιασμένη με αυτο το προϊόν το οποιο το φοραω καθε μερα και εχει αντικαταστήσει ολα τα αλλα concealers που έχω! 

Αυτά λοιπον σχετικά με τα roll-on καφεϊνης της Garnier. Εσεις τα εχετε δοκιμάσει?  Ποια ειναι η hg κρέμα ματιών σας?

6 comments:

sophie είπε...

christina to exw kai egw alla exw parei to deutero.to prwto de to exw dokimasei.k egw exw provlhma me to maurous kuklous k pragmatika einai teleio.

Y είπε...

exw dokimasei mono to axrwmo k den me polyenthousiase. exw poly maurous kyklous girw apo ta matia k panta psaxnw gia kala concealer! mporei na to dokimasw, mou kentrises tin periergeia pantws!
xxx

Unknown είπε...

Νομίζω ότι είναι το τέλειο gudget για τις διακοπές και για να το έχεις παντού μαζί σου!!! Nice review!!!

Δέσποινα είπε...

Έχω δοκιμάσει το δεύτερο αλλά δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη στην κάλυψη ίσως επειδή έχω έντονο πρόβλημα ούτε παρατήρησα μείωση του φαινομένου. Ωστόσο έχει κάποια θετικά αυτό το προϊόν, είναι εύχρηστο και ενυδατώνει την περιοχή.

Unknown είπε...

υπάρχει και ένα κίτρινο
http://www.ebay.com/itm/GARNIER-Light-eye-roll-Caffeine-n-Pro-VIT-B5-/130537791111?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e64a89e87
ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις!

Unknown είπε...

@euapap
Αλήθεια? Αυτο δεν το είχα δει! Το εχεις χρησιμοποιήσει? Ποια είναι η διαφορά του σε σχέση με το πράσινο?

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive